vidare till tv.nu
Se trailer
Håll koll på alla premiärer medsektionspartner

Killing Eve

8.3 IMDb2018 • Action, Drama

Den här serien är baserad på Luke Jennings noveller och handlar om två kvinnor. Eve är en uttråkad, snabbtänkt, lågavlönad MI5-agent vars skrivbordsjobb knappast lever upp till hennes föreställningar om livet som spion. Villanelle är en livlig, skicklig mördare som älskar lyxen som hennes jobb ger henne. Dessa två mycket intelligenta kvinnor, lika besatta vid varandra, möts i en katt- och råttalek utan motstycke.Den här serien är baserad på Luke Jennings noveller och handlar om två kvinnor. Eve är en uttråkad, snabbtänkt, lågavlönad MI5-agent vars skrivbordsjobb knappast lever upp till hennes föreställningar om livet som spion. Villanelle är en livlig, skicklig mördare som älskar lyxen som hennes jobb ger henne. Dessa två mycket intelligenta kvinnor, lika besatta vid varandra, möts i en katt- och råttalek utan motstycke.

Säsonger och avsnitt

Säsong 3
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Avsnitt 1 - Slowly Slowly Catchy Monkey
  Action, Drama, S3:A1

  Eve försöker bygga upp sitt liv igen efter att ha blivit skjuten av Villanelle. Villanelle försöker också gå vidare, tills hon kontaktas av en gammal fiende. Carolyn blir underminerad på jobbet och Kenny kan inte släppa sin egen utredning.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 2 - Management Sucks
  Action, Drama, S3:A2

  Eve och Carolyn är skakade. Eve bildar en osannolik allians med Kennys kollegor på Bitter Pill. Villanelle märker att ledarskap är överskattat.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 3 - Meetings Have Biscuits
  Action, Drama, S3:A3

  Villanelle går med på att utföra ett jobb som tar henne tillbaka till London. Carolyns kontakter i Moskva blir användbara när Eve och Bitter Pill-teamet hittar ett spår som kan leda dem framåt. Konstantin känner pressen från alla håll.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 4 - Still Got It
  Action, Drama, S3:A4

  Eve försöker lappa ihop sin relation med Niko. Villanelle får goda nyheter om sin stundande befordran, men kan inte skaka av sig känslan av att nåt fattas i hennes liv. Dasha söker efter en lösning på Villanelles oberäkneliga beteende.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 5 - Are You From Pinner?
  Action, Drama, S3:A5

  Villanelle återvänder hem till moder Ryssland för att försöka hitta sin familj. Kanske kommer en ny kontakt med hennes rötter att ge henne tillbaka det som har fattats hela hennes liv.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 6 - End of Game
  Action, Drama, S3:A6

  Allteftersom utredningen fortskrider får Carolyn reda på att information undanhålls av personerna i hennes närhet. Eve hittar en ledtråd som kan föra henne närmare Villanelle.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 7 - Beautiful Monster
  Action, Drama, S3:A7

  Carolyn är frustrerad över bristen på framsteg i utredningen och tar ut det på sin omgivning. Under tiden fokuserar Eve på Villanelle och hittar en ledtråd om var hon finns.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 8 - Are You Leading or Am I?
  Action, Drama, S3:A8

  Carolyn ser ut att äntligen ha hittat det hon letat efter, medan Eve och Villanelle försöker planera framtiden.

  HBO Nordic