vidare till tv.nu
Killing Eve
Håll koll på premiärer medsektionspartner

Killing Eve

8.3 IMDb2018 • Action, Drama

Den här serien är baserad på Luke Jennings noveller och handlar om två kvinnor. Eve är en uttråkad, snabbtänkt, lågavlönad MI5-agent vars skrivbordsjobb knappast lever upp till hennes föreställningar om livet som spion. Villanelle är en livlig, skicklig mördare som älskar lyxen som hennes jobb ger henne. Dessa två mycket intelligenta kvinnor, lika besatta vid varandra, möts i en katt- och råttalek utan motstycke.Den här serien är baserad på Luke Jennings noveller och handlar om två kvinnor. Eve är en uttråkad, snabbtänkt, lågavlönad MI5-agent vars skrivbordsjobb knappast lever upp till hennes föreställningar om livet som spion. Villanelle är en livlig, skicklig mördare som älskar lyxen som hennes jobb ger henne. Dessa två mycket intelligenta kvinnor, lika besatta vid varandra, möts i en katt- och råttalek utan motstycke.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Avsnitt 1 - Do You Know How to Dispose of a Body?
  Action, Drama, S2:A1

  Eve är skakad efter sin uppsåtliga våldshandling mot Villanelle och vet inte huruvida hon lever eller är död. En paranoid och allvarligt skadad Villanelle lyckas ta sig till sjukhus för behandling.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 2 - Nice and Neat
  Action, Drama, S2:A2

  Carolyn presenterar Eve för hennes nya team innan Eve informerar dem om Villanelle-fallet. Villanelle, som måste ligga lågt medan hon återhämtar sig, hittar en till synes snäll och oskyldig man som kan vårda henne.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 3 - The Hungry Caterpillar
  Action, Drama, S2:A3

  Villanelle träffar sin nya hanterare och får veta hur hennes framtid under The Twelve kommer att se ut. Eve tar saker i egna händer på sitt nya jobb och sluter en överenskommelse med en gammal bekant.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 4 - Desperate Times
  Action, Drama, S2:A4

  Villanelle är missnöjd med sin lott och beslutar sig för att ta saker i egna händer och fortsätta sitt jobb som frilansare. Carolyn kallas in till sin chef och får ta konsekvenserna av sina handlingar.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 5 - Smell Ya Later
  Action, Drama, S2:A5

  Eve och Villanelle upptäcker att det kan gynna deras intressen att samarbeta. Carolyn förbereder teamet för ett potentiellt möte mellan de två. Niko får åka på en sista minuten-resa till Oxford med skolan.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 6 - I Hope You Like Missionary!
  Action, Drama, S2:A6

  Carolyn och Eve kläcker en plan för att ta kontakt med en viktig aktör i deras nya utredning - Aaron Peel. Eve får i uppgift att förbereda sin nya partner för ett avgörande uppdrag.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 7 - Wide Awake
  Action, Drama, S2:A7

  Villanelle dyker djupt ner i sin måltavlas värld, förklädd till sin nyfunna persona Billie. Med relationen i spillror konfronterar Eve och Niko varandra angående deras framtid.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 8 - You're Mine
  Action, Drama, S2:A8

  Efter att ha hört kodordet sjabblar Eve till uppdraget och går själv in för att rädda sin partner. Carolyn informerar Eve om sin nuvarande status som regeringsanställd och lämnar Eves framtid i hennes egna händer.

  HBO Nordic