vidare till tv.nu
ANNONS
logga in

Kära landsmän
Kjære landsmenn

...

Norge
Dramakomedi
0
0

Det konservativa kungaparet Johan och Isabella har alltid regerat på samma sätt, men nu är deras popularitet nere på rekordlåga nivåer. Kan de vända den olycksbådande trenden innan det är för sent?
Mer drama? Kolla här...sektionspartner

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - 48%
  Dramakomedi, S1:A1

  Seriestart. Kungahusets popularitet är nere på historiskt låga nivåer och Norges nya statsminister är starkt kritisk till monarkin. Nu måste kung Johan, drottning Isabella och deras stab snabbt hitta ett sätt att vinna tillbaka folkets förtroende.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2 - En sporvogn til besvær
  Dramakomedi, S1:A2

  Kungaparet får djupare inblick i hur folket uppfattar deras personligheter och Johan bestämmer sig för att försöka göra sig lite mer folklig. När hans kampanj inte ger önskat utfall tar han ett beslut med stora konsekvenser för prinsessan Ellinor.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3 - Prinsen som lot seg målbinde
  Dramakomedi, S1:A3

  Kronprins Henrik återvänder hem från Tyskland med en överraskning. Johan och staben är strålande nöjda och vill gärna dra fördel av den stora nyheten, men Isabella är skeptisk. Ellinor börjar på sin nya skola och kämpar med all uppmärksamhet.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4 - Festen
  Dramakomedi, S1:A4

  Johan och Isabella vill öppna upp slottet och arrangera en fest för helt vanligt folk. Planen är att kungahuset ska skina i sociala medier, men Johan klickar inte riktigt med gästerna och plötsligt dyker hans största konkurrent upp på festen.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5 - Baby one more time
  Dramakomedi, S1:A5

  Johan försöker att vinna folkets hjärtan med hjälp av choklad. Isabella går igenom sina inbjudningar i hopp om att visa sig som en modern drottning. Ellinor börjar finna sin plats på skolan och förhållandet mellan henne och Katja tar en ny riktning.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6 - Ja, vi elsker
  Dramakomedi, S1:A6

  Det är 17 maj på slottet och Isabellas syster kommer på oväntat besök. Systerns inflytande i kombination med hovets försök att styra Isabella leder snabbt fram till ett uppror. Johan får dåliga nyheter som förstör hans favoritdag på hela året.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 7 - Klar som et egg
  Dramakomedi, S1:A7

  Kungahuset får veta att statsministern smider planer för att fälla monarkin. Johan kontrar med att göra ett stort tillkännagivande, men det hela slutar i kaos. Ellinor har problem i sin relation med Katja.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 8 - Kongens tale
  Dramakomedi, S1:A8

  Henrik och Ellinor är riktigt nere och kungafamiljen är splittrad. Johan känner sig uppgiven över situationen, men väljer till slut en uppgörelse med pressen som kan få konsekvenser för hela monarkin.

  TV4 Play
  C More
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer