vidare till tv.nu
Mer äventyr? Kolla här...sektionspartner

Äventyr

LasseMajas Detektivbyrå

Sverige

Två vänner driver en detektivbyrå i Valleby och åtar sig alla möjliga fall.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1 - Simborgarmysteriet
  Äventyr, S2:A1

  Det är jul i Valleby och alla samlas i simhallen för att se OS-medaljören Racke Bolinder utföra ett beryktat simhopp. Dock verkar det som att en sabotör är i farten och Lasse och Maja inser att boven måste finnas mitt ibland dem.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2 - Hotellmysteriet
  Äventyr, S2:A2

  Hotellägaren Ronny Hazelwood är nära ett sammanbrott. Receptionisten Rune är spårlöst försvunnen, julbordsgästerna väller in i lokalen och mitt i allt försvinner familjen Åkerös värdefulla äppeltax. LasseMajas Detektivbyrå tar på sig att lösa fallet.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3 - Detektivmysteriet
  Äventyr, S2:A3

  Valleby drabbas av flera mystiska inbrott och plötsligt dyker stjärndetektiven Torkel Nööt upp från ingenstans och säger sig kunna lösa fallen. Polismästaren förblindas av Nööts detektivarbete, men LasseMajas Detektivbyrå är inte lika lättimponerade.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4 - Tidningsmysteriet
  Äventyr, S2:A4

  Polismästaren blir oväntat uthängd som pepparkakstjuv och flera andra Vallebybor råkar ut för liknande anklagelser i den lokala tidningen. Vem ligger bakom de välskrivna bluffartiklarna? Lasse och Maja inser att det finns flera misstänkta.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5 - Födelsedagsmysteriet
  Äventyr, S2:A5

  Barbro planerar att gifta sig med Muhammed, men planerna går fel och förlovningsringarna försvinner. Dessutom bryter någon sig in i källaren och kassaskåpet.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6 - Fängelsemysteriet
  Äventyr, S2:A6

  Pjäsen spelas i fängelset, men när ridån går upp är scenen tom. LasseMaija jagar fångarna och krockar med de lösa djuren.

  TV4 Play
  C More
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer