vidare till tv.nu
Veckans streamingquizsektionspartner

Game show, Reality

Lego Masters Australien
LEGO Masters

8.5IMDb2019 • Australien

Australisk familjeunderhållning där 16 kreativa legofantaster tävlar i byggteknik och design i hopp om att kamma hem den åtråvärda legotrofén.

Säsonger och avsnitt

Säsong 3
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
Säsong 3
 • Avsnitt 1 - Stop In Your Tracks
  Game show, Reality, S3:A1

  Säsongsstart. Åtta nya lag gör entré och får veta att de tävlar om en massiv fördel i årets första utmaning. Vulkaner, rymdskepp och en gigantisk ost tar form i studion när de får 17 timmar på sig att skapa ett bygge värdigt nog att stoppa ett tåg.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2 - Castles and Cannonballs
  Game show, Reality, S3:A2

  De åtta lagen bygger vackra slott som senare kommer att slås sönder av ett tungt bowlingklot. Samtidigt måste deltagarna förmedla en berättelse om varför just deras slott befinner sig under attack. Vinnarna blir immuna i nästa elimineringstävling.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3 - Snow Globe
  Game show, Reality, S3:A3

  Deltagarna får tio timmar på sig att skapa en valfri värld inuti en snöglob. Utmaningen denna gång är inte bara estetik, berättande och teknisk förmåga utan även hur väl lagen lyckas få den fallande snön att interagera med deras kreationer.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4 - Fantastical Beasts and Mission to Mars
  Game show, Reality, S3:A4

  Två nya utmaningar väntar de återstående lagen i dagens avsnitt. I den första tävlingen ska de smälta samman två olika djur till ett enda fantastiskt vidunder och i det andra delmomentet ska de skapa valfria kreationer att ta med till planeten Mars.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5 - Hero's Quest
  Game show, Reality, S3:A5

  Hamish introducerar deltagarna för en äventyrslysten minifigur som färdas fram genom ett platt och trist landskap. Deras uppgift är nu att ge liv åt varsin del av kartan utifrån förutbestämda teman såsom Karibien, djungeln och Medelhavet.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6 - Cut In Half
  Game show, Reality, S3:A6

  En favorittävling från förr återvänder på nytt när de sex lagen får i uppgift att bygga vidare på olika vardagsföremål som har blivit kapade på mitten. Bland prylarna de har att välja mellan finns en motorsåg, en grammofon och ett teleskop.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 7 - Will It Fly and Go Big or Go Home
  Game show, Reality, S3:A7

  Bara fem lag återstår när de får fem timmar på sig att bygga något som kan se bra ut i luften, hängandes från en heliumballong. Dagens andra utmaning är att skapa ett 1,7 meter högt bygge som varken får föreställa ett torn eller en byggnad.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 8 - Four Seasons
  Game show, Reality, S3:A8

  Hamish presenterar en oanad twist för de kvarvarande lagen. Deltagarna får tio timmar på sig att skapa kreativa landskap med utgångspunkt i de fyra olika årstiderna och ett av lagen hamnar i märkbar tidsnöd med ett stressigt fågelbygge.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 9 - Lego Arcade
  Game show, Reality, S3:A9

  Lagen får i uppgift att skapa sina alldeles egna arkadspel och som inspiration till bygget blir de tilldelade varsin färgstark minifigur. Deltagarna har tolv timmar på sig att bli klara och vinnarna blir immuna i nästa elimineringstävling.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 10 - No Wheels Race and Dream Home
  Game show, Reality, S3:A10

  I dagens första utmaning får lagen fyra timmar på sig att tillverka valfria tävlingsfordon som sedan får göra upp på racingbanan. Vinnarna får en fördel i den efterföljande elimineringstävlingen som går ut på att bygga sitt drömhem i Lego.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 11 - Avengers
  Game show, Reality, S3:A11

  Minifigurerna Thor, Iron Man, Captain America, Black Panther och Dr. Strange sätter tonen för dagens fantastiska superhjältebyggen. Samtidigt öppnar Hamish och Brickman upp ett helt nytt lager, fyllt till bredden av Marvel-Lego.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 12 - Colour Your World
  Game show, Reality, S3:A12

  Lagen presenteras för varsitt bygge, bestående av ett svartvitt hus med tillhörande tomt. De har nu tolv timmar på sig att addera färg till bygget och samtidigt förmedla en tydlig historia. Vilket lag ska falla på målsnöret och missa finalveckan?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 13 - Out on a Limb/Underground
  Game show, Reality, S3:A13

  Fyra lag ska bli tre i säsongens näst sista avsnitt. Deltagarna presenteras för ett enormt legoträd och får i uppgift att berika varsin gren med något som ser ut att höra hemma där. Helst ska de utnyttja hela grenen och skapa ett 360-gradersbygge.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 14 - The Grand Finale
  Game show, Reality, S3:A14

  Säsongsavslutning. Tre lag har tagit sig hela vägen till final och nu får de 28 timmar på sig att bygga precis vad de vill. Förutom Brickman måste finalisterna också imponera på 250 specialinbjudna gäster som hjälper till att utse årets vinnare.

  TV4 Play
  C More
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer