vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Les secrets de l'agneau pascal

Matlagning
Special
Dela
Matlagning
Special
0
0
Gigots de pré-salé, carrés, côtelettes, à quelques jours du week-end de Pâques, l'agneau est à l'honneur dans les boucheries et les supermarchés. Il s'en vend plus de 10.000 tonnes, trois fois plus qu'un mois normal. Selon les traditions juives et chrétiennes, cette viande doit être consommée à l'occasion de cette fête religieuse. Vendue entre 15 et 20 euros le kilo selon les morceaux, l'agneau français fait partie des viandes les plus chères du marché.

Upphovsland: Frankrike

Matlagning
Special
Dela
Betygsätt Les secrets de l'agneau pascal
0
0

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy