vidare till tv.nu
Se trailer
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Kriminaldrama

Lie to Me

8.0IMDb2009

Dr Cal Lightman driver tillsammans med psykologen Gillian Foster en agentfirma. Lightman har en ovanlig förmåga som är både en välsignelse och en förbannelse - han är expert på att läsa människors kropps- och ansiktsuttryck och ser omedelbart om någon ljuger. Han kan läsa av en människas känslor - från dold förbittring till sexuell attraktion och svartsjuka, likaså kan han se personers djupaste hemligheter och lösa de svåraste fallen genom att analysera en persons ansikte, kropp, röst och tal.

Säsonger och avsnitt

Säsong 3
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
Säsong 3
 • Avsnitt 1 - Avsnitt 1
  Kriminaldrama, S3:A1

  Cal försöker hindra ett rån genom att infiltrera bankrånarna. Men snart uppdagas motivet för rånet vilket får Cal att tänka till. Gillian och Cals relation stöter på problem på grund av ekonomiska skäl.

  Comhem Play+
  Disney+
  Viaplay
 • Avsnitt 2 - Avsnitt 2
  Kriminaldrama, S3:A2

  Lightman försöker försvara en felaktigt anklagad man mot en allt hotfullare folkmassa. Under arbetet med att fria mannen upptäcker Lightman en mörk hemlighet som kan hjälpa en mor och hennes dotter att påbörja sin väg mot ett sorgfritt liv.

  Comhem Play+
  Disney+
  Viaplay
 • Avsnitt 3 - Avsnitt 3
  Kriminaldrama, S3:A3

  Lightman-gruppen blir ombedda att hjälpa till efter en händelse som Wallowski varit inblandad i.

  Comhem Play+
  Disney+
  Viaplay
 • Avsnitt 4 - Avsnitt 4
  Kriminaldrama, S3:A4

  Lightman blir indragen i en katt och råtta-lek med en vacker kvinna.

  Comhem Play+
  Disney+
  Viaplay
 • Avsnitt 5 - Avsnitt 5
  Kriminaldrama, S3:A5

  Lightman-gruppen får i uppdrag att undersöka huruvida en gruvolycka verkligen var en olycka.

  Comhem Play+
  Disney+
  Viaplay
 • Avsnitt 6 - Avsnitt 6
  Kriminaldrama, S3:A6

  Lightman utreder en manipulativ ledare för ett självhjälpsimperium efter att ha blivit uppsökt av en anhängares dotter, en kvinna som heter Carol. Fallet hamnar snart på ett personligt plan när Lightmans dotter Emily får motta flera hot.

  Comhem Play+
  Disney+
  Viaplay
 • Avsnitt 7 - Avsnitt 7
  Kriminaldrama, S3:A7

  Emily skriver sms samtidigt som hon sitter bakom ratten och råkar köra på en kvinna. Hon ringer sin pappa för att be om hjälp och snart visar det sig att kvinnan har Alzheimers.

  Comhem Play+
  Disney+
 • Avsnitt 8 - Avsnitt 8
  Kriminaldrama, S3:A8

  Wallowski ber Lightman om hjälp att uppfylla en döende mans sista önskan om att hitta sin dotters mördare. Mannen äger en framgångsrik restaurangkedja och när Lightman gräver djupare upptäcker han att mannens familjimperium är fyllt av svartsjuka.

  Comhem Play+
  Disney+
  Viaplay
 • Avsnitt 9 - Avsnitt 9
  Kriminaldrama, S3:A9

  Emily ber Lightman om hjälp för sin väns pappas räkning. Pappan har varit inlagd på mentalsjukhus i fem år och Emilys vän misstänker att han hålls kvar mot sin vilja. När Lightman ser närmare på fallet tvingas han ta itu med sina egna demoner.

  Comhem Play+
  Disney+
  Viaplay
 • Avsnitt 10 - Avsnitt 10
  Kriminaldrama, S3:A10

  Efter att Lilys tonårsson Noah av misstag hittar ett anteckningsblock med märkliga koder i Lilys nya pojkväns portfölj blir de misstänksamma. De vänder sig till Lightman-gruppen för att få en ordentlig bakgrundskoll på Lilys nya kärlek.

  Comhem Play+
  Disney+
  Viaplay
 • Avsnitt 11 - Avsnitt 11
  Kriminaldrama, S3:A11

  Cal får i uppdrag att utreda tre ungdomar som bär ansvaret för en trafikolycka med dödlig utgång. Distriktsåklagaren vill åtala den unga chauffören för mord. Cal kommer inte alls överens med åklagaren och sporrad av det gräver han djupare i fallet.

  Comhem Play+
  Disney+
  Viaplay
 • Avsnitt 12 - Avsnitt 12
  Kriminaldrama, S3:A12

  En bebis försvinner och mamman anklagar två främlingar för kidnappning. När Cal tar sig an fallet märker han snart att mamman döljer någonting och att hennes man inte litar på hennes berättelse.

  Comhem Play+
  Disney+
  Viaplay
 • Avsnitt 13 - Avsnitt 13
  Kriminaldrama, S3:A13

  En före detta patient till Gillian kommer till Lightman-gruppen för att be om hjälp. Hon är en av grundarna till en framgångsrik hemsida och är orolig att hennes partner försöker bli av med henne, en kort tid senare hittas hon död.

  Comhem Play+
  Disney+
  Viaplay
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer