vidare till tv.nu
ANNONS
Mer komedi? Kolla här...sektionspartner

KomediUnderhållning

LIKEA

Sverige

Influencern Rut värvar bästa vännen Cajsa som sin nya assistent när Cajsa misslyckas med att få jobb som nyexad journalist. Som anställda på tyrannerna Lukas och Liselottes medieimperium FUBE, möter de tillsammans en värld full av falskhet, omöjliga krav, fester och sponsorsamarbeten.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Komedi, Underhållning, S1:A1

  Influencern Rut introducerar sin bästa vän Cajsa, och nya assistent, för sin hektiska vardag som profil på mediebyrån FUBE.

  C More
 • Avsnitt 2
  Komedi, Underhållning, S1:A2

  Ruts chefer Lukas och Liselotte bjuder ett exklusivt sällskap på middag. Rut upptäcker till sin stora besvikelse att hon inte längre är hedersgästen och Cajsa inser allvaret i att hennes jobb är ett man aldrig får en paus från.

  C More
 • Avsnitt 3
  Komedi, Underhållning, S1:A3

  Cajsa får i uppdrag av Ruts chefer att se till att Rut blir tillsammans med sitt ex, skådespelaren Markus. Ett nästan omöjligt uppdrag, som inte blir lättare av att Texas gör allt han kan för att Rut ska förbli vild, fri och opåverkad.

  C More
 • Avsnitt 4
  Komedi, Underhållning, S1:A4

  Rut ska på ett evenemang för att se sin pappa, och folkkära musikern, Joakim Tunbjörk, spela med sitt gamla band. Liselotte ser det som chans för Rut att få exponering, och Rut tvingas välja mellan Cajsa och den populära influencern Texas.

  C More
 • Avsnitt 5
  Komedi, Underhållning, S1:A5

  Rut deltar i en antimobbning-reklamkampanj. Hon ser en chans att berätta sin historia, och verkligheten om jobbet hon gör, men stöter på motstånd. Cajsa får ett frestande erbjudande som inte gynnar Rut.

  C More
 • Avsnitt 6
  Komedi, Underhållning, S1:A6

  Cajsas sanning om Ruts influencerbyrå och hennes chefer skapar rubriker på sociala medier och all personal kallas in på förhör, kommer Cajsa att bli påkommen? Rut ser en chans i kaoset att göra sig av med en rival.

  C More
 • Avsnitt 7
  Komedi, Underhållning, S1:A7

  Årets influencergala är i full gång, men Rut känner snabbt att något är fel. Medan Cajsa försöker orientera sig bland dyra drinkar och stränga väktare inser Rut att Cajsas artikel har gjort henne till en socialpiraya.

  C More
 • Avsnitt 8
  Komedi, Underhållning, S1:A8

  Cajsa får ett jobberbjudande - är gräset grönare på andra sidan? Samtidigt har Ruts värld brakat samman. Hur ska hon möta stormen utan sin bästa vän? Och kommer hon att bli av med alla sina följare?

  C More
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer