vidare till tv.nu
Håll koll på alla premiärer medsektionspartner

Kriminaldrama, Miniserie

Little Boy Blue

Storbritannien

Serien baseras på fallet kring den elvaåriga pojken Rhys Jones, som mördades på vägen hem från fotbollsträningen 2007, och fokuserar på vilka följder det fick för hela samhället.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Kriminaldrama, Miniserie, S1:A1

  Rhys Jones är på väg hem från fotbollsträningen när han skjuts till döds av tonåringen Sean Mercer. Mercers kula var avsedd för en medlem i ett rivaliserande gäng, men den missade sitt mål. Dave Kelly får till uppgift att lagföra den unge mördaren.

 • Avsnitt 2
  Kriminaldrama, Miniserie, S1:A2

  Det har nu gått två veckor sen Rhys Jones blev ihjälskjuten av Sean Mercer. När Rhys blir begravd försöker Dave Kelly desperat att hitta mordvapnet. När det kommer in ett tips som leder till ett tillslag mot Moodys hem hittar man till slut vapnet.

 • Avsnitt 3
  Kriminaldrama, Miniserie, S1:A3

  Tester visar att vapnet som hittades i Moodys hem användes för att döda Rhys. När det möjliga vittnet Claire Olssen utsätts för hot och då ändrar sitt vittnesmål tvingas mordutredarna att i stället hitta andra bevis som kan stärka åtalet.

 • Avsnitt 4
  Kriminaldrama, Miniserie, S1:A4

  Mercer och hans kumpaner blir åtalade och ställs inför rätta och blir också fällda för sina respektive roller i mordet på Rhys, men Mel och Steve känner inte att domen ger dem något direkt avslut på den fasansfulla tragedin.