vidare till tv.nu
Mer reality? Kolla här...sektionspartner

RealityRomantik

Love Island Australia

Australien

Ti single australiere skal delta i det ultimate kjærlighetspillet. Men når de har funnet sin match, må de motstå fristelsene i det flere single ankommer villaen.

Säsonger och avsnitt

Säsong 3
 • Säsong 1
 • Säsong 3
Säsong 3
 • Avsnitt 1
  Reality, Romantik, S3:A1

  Säsongsstart. Det storslagna kärleksäventyret drar igång för tredje gången! Programledare Sophie Monk hälsar spända snyggingar välkomna till Byron Bay. Nu ska de få träffa andra, jämlikt snygga att få dela säng och leka lekar med resten av veckan.

  TV4 Play
 • Avsnitt 2
  Reality, Romantik, S3:A2

  Medan deltagarna lär känna varandra och gör sig hemmastadda i sin nya lyxvilla med gemensamt sovrum. Snart blir det ännu trängre i rummet när ett gäng bombnedslag anländer till villan. Ett starkt par börjar slitas sönder när spelet sätter igång.

  TV4 Play
 • Avsnitt 3
  Reality, Romantik, S3:A3

  Två stekheta killar anländer till villan för att sno tjejer och hota de manliga deltagarnas egon. Nykomlingarna är polisen Chris och tidigare AFL-spelaren Mitch som är kärlekstörstiga och orädda att såra någons känslor.

  TV4 Play
 • Avsnitt 4
  Reality, Romantik, S3:A4

  En tjej, två killar och ett fruktfat - vem kommer bli vinnaren när spelen drar igång i Love Island-villan? Häng med i en spännande uppgörelse när alla deltagare kastar bollar hejvilt iklädda vitt och kortkort.

  TV4 Play
 • Avsnitt 5
  Reality, Romantik, S3:A5

  Efter att Taku och Aaron bråkat delar alla upp sig i mindre grupper för att diskutera vad som händer. Kommer grabbarna kunna bli sams igen? Snart är det dags för parceremoni där en person kommer tvingas lämna villan och gruppen.

  TV4 Play
 • Avsnitt 6
  Reality, Romantik, S3:A6

  Alla i huset älskar Taku och Jess tillsammans, men tyvärr verkar de ha fått ett problem när bombnedslaget Emily slår ner i villan och får många killars blickar på sig. Under ett spel förvärras situationen när killarna avslöjar att de gillar Emily.

  TV4 Play
 • Avsnitt 7
  Reality, Romantik, S3:A7

  Gamla flammor väcks, hjärtan krossas och en ny Love island-kärlekstriangel tar form i huset. Anledningen? Nykomlingen Emily. Dessutom ställs deltagarna inför en dansutmaning, som på något sätt slutar i jordnötssmör överallt.

  TV4 Play
 • Avsnitt 8
  Reality, Romantik, S3:A8

  Tårar och drama sprider sig i villan efter att en omgång på sanningscykeln kommer åt en känslig punkt. Emily får ett sms om att hon ska sno en kille och därmed göra en tjej singel, och allting slutar i en känsloladdad kväll.

  TV4 Play
 • Avsnitt 9
  Reality, Romantik, S3:A9

  Efter att ha dramatiskt dumpat deltagare i den senaste parceremonin är alla i huset omskakade. Som tur är kommer två nya bombnedslag till huset för att laga brustna hjärtan. Dessutom blir det vattenaerobicstävling där Chris imponerar.

  TV4 Play
 • Avsnitt 10
  Reality, Romantik, S3:A10

  De två nya deltagarna har börjat röra om i grytan. På en speed date med killarna försöker de bena ut hur relationerna mellan alla i huset är. I en utmaning får alla ge sig ut på en sexig ridtur. Mitch bestämmer sig äntligen om Emily och Tina.

  TV4 Play
 • Avsnitt 11
  Reality, Romantik, S3:A11

  Deltagarna surnar efter en utmaning med frukttema. Plötsligt får dem ett sms med en tråkig överraskning - en parceremoni där de måste rösta ut en kille och en tjej. Valet landar inte väl hos alla och killarna konfronteras.

  TV4 Play
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer