vidare till tv.nu
ANNONS
logga in
Mer reality? Kolla här...sektionspartner

RealityRomantik

Love Island Australia

AustralienSäsong 3, Avsnitt 8

Tårar och drama sprider sig i villan efter att en omgång på sanningscykeln kommer åt en känslig punkt. Emily får ett sms om att hon ska sno en kille och därmed göra en tjej singel, och allting slutar i en känsloladdad kväll.

Säsonger och avsnitt

Säsong 3
 • Säsong 1
 • Säsong 3
Säsong 3
 • Avsnitt 1
  Reality, Romantik, S3:A1

  Säsongsstart. Det storslagna kärleksäventyret drar igång för tredje gången! Programledare Sophie Monk hälsar spända snyggingar välkomna till Byron Bay. Nu ska de få träffa andra, jämlikt snygga att få dela säng och leka lekar med resten av veckan.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2
  Reality, Romantik, S3:A2

  Medan deltagarna lär känna varandra och gör sig hemmastadda i sin nya lyxvilla med gemensamt sovrum. Snart blir det ännu trängre i rummet när ett gäng bombnedslag anländer till villan. Ett starkt par börjar slitas sönder när spelet sätter igång.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3
  Reality, Romantik, S3:A3

  Två stekheta killar anländer till villan för att sno tjejer och hota de manliga deltagarnas egon. Nykomlingarna är polisen Chris och tidigare AFL-spelaren Mitch som är kärlekstörstiga och orädda att såra någons känslor.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4
  Reality, Romantik, S3:A4

  En tjej, två killar och ett fruktfat - vem kommer bli vinnaren när spelen drar igång i Love Island-villan? Häng med i en spännande uppgörelse när alla deltagare kastar bollar hejvilt iklädda vitt och kortkort.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5
  Reality, Romantik, S3:A5

  Efter att Taku och Aaron bråkat delar alla upp sig i mindre grupper för att diskutera vad som händer. Kommer grabbarna kunna bli sams igen? Snart är det dags för parceremoni där en person kommer tvingas lämna villan och gruppen.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6
  Reality, Romantik, S3:A6

  Alla i huset älskar Taku och Jess tillsammans, men tyvärr verkar de ha fått ett problem när bombnedslaget Emily slår ner i villan och får många killars blickar på sig. Under ett spel förvärras situationen när killarna avslöjar att de gillar Emily.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 7
  Reality, Romantik, S3:A7

  Gamla flammor väcks, hjärtan krossas och en ny Love island-kärlekstriangel tar form i huset. Anledningen? Nykomlingen Emily. Dessutom ställs deltagarna inför en dansutmaning, som på något sätt slutar i jordnötssmör överallt.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 8
  Reality, Romantik, S3:A8

  Tårar och drama sprider sig i villan efter att en omgång på sanningscykeln kommer åt en känslig punkt. Emily får ett sms om att hon ska sno en kille och därmed göra en tjej singel, och allting slutar i en känsloladdad kväll.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 9
  Reality, Romantik, S3:A9

  Efter att ha dramatiskt dumpat deltagare i den senaste parceremonin är alla i huset omskakade. Som tur är kommer två nya bombnedslag till huset för att laga brustna hjärtan. Dessutom blir det vattenaerobicstävling där Chris imponerar.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 10
  Reality, Romantik, S3:A10

  De två nya deltagarna har börjat röra om i grytan. På en speed date med killarna försöker de bena ut hur relationerna mellan alla i huset är. I en utmaning får alla ge sig ut på en sexig ridtur. Mitch bestämmer sig äntligen om Emily och Tina.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 11
  Reality, Romantik, S3:A11

  Deltagarna surnar efter en utmaning med frukttema. Plötsligt får dem ett sms med en tråkig överraskning - en parceremoni där de måste rösta ut en kille och en tjej. Valet landar inte väl hos alla och killarna konfronteras.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 12
  Reality, Romantik, S3:A12

  En deltagare hamnar i trubbel efter ett gammalt hederligt parti beerpong där hemligheter avslöjas. Alla chockas när Sophie Monk dyker upp i villan med en game changer - ännu en parceremoni. Den här gången har tittarna makten.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 13
  Reality, Romantik, S3:A13

  Dagen deltagarna längtat efter och fasat inför är här. Det har blivit dags för Casa Amor! Nya bombnedslag är här för att till varje pris flirta sig in i tävlingen för att hitta kärleken eller roffa åt sig pengarna. Kommer paren lyckas vara lojala?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 14
  Reality, Romantik, S3:A14

  Ett innehållsrikt nyhetsbrev från killarnas hus till tjejernas orsakar tårar. Killarna däremot hälsar bekymmersfritt de nya tjejerna välkomna och har fullt fokus på att festa, göra Tiktok-danser och ha kul. Kommer tjejerna kunna förlåta?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 15
  Reality, Romantik, S3:A15

  Villan och Casa Amor är fulla av heta människor och heta känslor. Känslor vägs fortfarande noggrant av när deltagarna de diskuterar huruvida de ska vara lojala. En ny utmaning ställer de två husen mot varandra och känslorna sätts i bättre perspektiv.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 16
  Reality, Romantik, S3:A16

  Deltagarna har några sista konversationer för att förbereda sig för parceremonin. Charlie är helt säker på Cashay, men hon är osäker. Isabel tvivlar på Korey och Shannon och Kyras Love Island-framtid ligger i Josh och Wills händer.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 17
  Reality, Romantik, S3:A17

  Efter parceremonin och tiden i Casa Amor-villan går känslorna heta i huset. Kyra har svårt att lita på Will efter han erkänt vad som hänt i Casa Amor. Cinco sätter stopp för sin kärlekstriangel och Trina försöker hantera förlorad kärlek.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 18
  Reality, Romantik, S3:A18

  Efter bråk, krossade hjärta och brustet förtroende behöver deltagarna ha lite roligt och tänka på annat. Därför får de leka en omgång av den klassiska Love Island-utmaningen där de får chansen att fria, kasta paj och kyssa någon.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 19
  Reality, Romantik, S3:A19

  Deltagarna hittar en lösning på gårdagens dramatiska bråk. Men mellan Cashay och Cinco stärks den spända stämningen innan Cashay tar ett slutgiltigt beslut. På kvällen tar deltagen pulsen på varandra efter en härlig strippning.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 20
  Reality, Romantik, S3:A20

  Även om deras romans precis börjat så börjar Olivia oroa sig att Korey ska falla för någon ny. Kyra säger till tjejerna hur de ska ställa sig i frågan om hennes relation till WIll. Alana och Elly misstänker att något är fel med Cashay och Charlie.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 21
  Reality, Romantik, S3:A21

  Efter att Aaron tagit ett chockartat beslut är känslorna heta i villan och stämningen rubbad. Då plötsligt får de ännu en överraskning - två nya bombnedslag anländer till villan för att röra runt i grytan ytterligare.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 22
  Reality, Romantik, S3:A22

  Det är dags för parceremoni och alla är nervösa inför de nya tjejernas beslut. Två par splittras för att ge rum för nya, och det blir minst sagt känslosamt för deltagarna i villan.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 23
  Reality, Romantik, S3:A23

  Alla i villan blir glada och nervösa när det är dags för den klassiska Love Island-utmaningen som går ut på att strippa för deltagarna av motsatt kön för att se vems puls som går igång lite extra. Courtney blottar hjärtat för Noah.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 24
  Reality, Romantik, S3:A24

  Under en utmaning där deltagarna får gissa vilka påståenden om varandra som är sant bubblar några riktigt snaskiga hemligheter till ytan. Under en tuff parceremoni tvingas två deltagare lämna Love Island-äventyret.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 25
  Reality, Romantik, S3:A25

  Det är hårig babylycka i villan! Alla kvarstående par har blivit tilldelad en liten hundvalp att sköta om tillsammans för att testa på familjelivet och se om de är kompatibla som föräldrar. Två par får lämna villan.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 26
  Reality, Romantik, S3:A26

  Kärlek och tårar hänger i luften när paren får en sista dejt med varandra innan deras tid i paradiset går mot sitt slut. Snart är det finaldags, men bara tre par kommer att gå vidare och ha en chans att bli de stora vinnarna.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 27
  Reality, Romantik, S3:A27

  Säsongsavslutning. Sophie Monk är tillbaka i villan för att kröna vinnarna av Love Island Australien 2021. Äntligen får vi svar på vilka kommer det bli, och om de kommer välja kärleken eller pengarna? Spänningen är olidlig!

  TV4 Play
  C More
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer