vidare till tv.nu

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Augie Jeong
  Antologi, Romantik, S1:A1

  Den unga New York-bon Darby sveps av stolen direkt när hon möter Augie Jeong på en karaokefest. Efter några dagars väntan vid telefonen kommer äntligen Augies uppföljande sms och Darby kastas snabbt in i ett regelrätt förhållande.

  C More
 • Avsnitt 2 - Bradley Field
  Antologi, Romantik, S1:A2

  Ett år har gått när Darby förälskar sig i sin före detta chef Bradley som nyligen har skilt sig. Darby får inspiration att återuppta sin gamla dröm om att bli fotograf men upptäcker snart hur tidskrävande det är att vara Bradleys flickvän.

  C More
 • Avsnitt 3 - Danny Two Phones
  Antologi, Romantik, S1:A3

  När Darby springer in i en gammal kärlek ägnar hon halva kvällen åt att sociala medier-stalka exets nya tjej. Samtidigt bjuder Sara med Darby till en takfest där hon fattar tycke för den överentusiastiske romantikern Danny.

  C More
 • Avsnitt 4 - Magnus Lund
  Antologi, Romantik, S1:A4

  Darby hämtar inspiration från sin upplevelse med Danny och betar av en rad kravlösa relationer innan hon fastnar för den målmedvetne kocken Magnus. Problem uppstår när Darby tar ett karriärkliv samtidigt som Magnus drabbas av ett bakslag.

  C More
 • Avsnitt 5 - Luke Ducharme
  Antologi, Romantik, S1:A5

  Darby försöker göra upp med sin rädsla för att bli avvisad. Hon minns tillbaka på sin tonårstid och en fantastisk lovvecka på sin internatskola med den coola Luke Ducharme, som plötsligt byter personlighet.

 • Avsnitt 6 - Magnus Lund Part II
  Antologi, Romantik, S1:A6

  Året är 2016 och Darby har gift sig. När äktenskapslyckan dalar återuppstår intresset för en ex-pojkvän som söker förlåtelse för sitt okänsliga beteende i det förflutna. Samtidigt kämpar Sara och Jim med att förena sina vitt skilda framtidsvisioner.

 • Avsnitt 7 - Claudia Hoffman
  Antologi, Romantik, S1:A7

  Darbys mamma Claudia kommer på besök för att hjälpa sin dotter genom en tuff period. Darby gör sitt bästa för att hålla god min, men spänningarna eskalerar när deras olikheter gör sig påminda. Kan de hitta tillbaka till varandra?

 • Avsnitt 8 - Sara Yang
  Antologi, Romantik, S1:A8

  Människor påbörjar en resa mot den varaktig kärleken, vilket även inkluderar älskare de träffar på vägen.