vidare till tv.nu
Lyckomaten

Lyckomaten

Hälsa, Reality • Sverige

Kocken Tareq Taylor och hälsocoachen Sofia Ståhl hjälper fem deltagare i olika åldrar att förändra sina liv.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Avsnitt 1
  Hälsa, Reality, S1:A1

  Kocken Tareq Taylor och hälsocoachen Sofia Ståhl hjälper fem deltagare i olika åldrar att förändra sina liv. Är det möjligt att göra det på 50 dagar? Redan den första dagen drabbas deltagarna av en chock när de får mobilförbud. Tareq visar hur han räddade sitt liv genom att börja laga all mat frå...

  SVT Play
 • Avsnitt 2 - Avsnitt 2
  Hälsa, Reality, S1:A2

  Tio dagar har nu gått av experimentet. Och det har varit tuffare än väntat för alla deltagarna. Det har blivit dags för Tareq att såga alla dieter vid fotknölarna. Och Fia tvingar Stephanie att klä av sig för att möta sin innersta rädsla.

  SVT Play
 • Avsnitt 3 - Avsnitt 3
  Hälsa, Reality, S1:A3

  Smekmånaden är nu över för deltagarna. Tareq och Fia skruvar upp tempot och ställer högre krav. Deltagarna får en sockerchock när de inser att det dolda sockret finns överallt. Och Tareq tvingar Micke att fatta ett livsavgörande beslut.

  SVT Play
 • Avsnitt 4 - Avsnitt 4
  Hälsa, Reality, S1:A4

  Experimentet närmar sig slutet och insatserna blir allt högre. Fia testar Johans ålder - och gör honom besviken. Tareq brottas med skräcken att han jobbar bort sina vänner. Och Stephanie avslöjar sina innersta rädslor och bryter ihop.

  SVT Play
 • Avsnitt 5 - Avsnitt 5
  Hälsa, Reality, S1:A5

  I sista avsnittet får deltagarna till slut veta om de lyckats förändra sina liv. Fia visar att naturen kan vara räddningen för en stressig tillvaro. Och deltagarna inser att den sista dagen av Lyckomaten också är den första dagen på deras nya liv.

  SVT Play