vidare till tv.nu
Se trailer
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Äventyr, Drama

Manifest

7.2 IMDb2018

I den här thrillerserien försvinner ett plan och dyker upp flera år efter att det antogs ha försvunnit i havets djup. För passagerarna har det inte förflutit någon tid, men för deras anhöriga har det gått flera år. Serien följer deras liv, samt det större mysteriet som är deras öde.

Säsonger och avsnitt

Säsong 3
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
Säsong 3
 • Se trailer
  Avsnitt 1 - Tailfin
  Äventyr, Drama, S3:A1

  Ben ger sig ut på ett internationellt uppdrag med Vance för att hitta ledtrådar som ska hjälpa dem att slutligen lösa mysteriet med Flight 828. Ett intensivt kall leder nygifta Michaela och Zeke på ett eget äventyr.

  HBO Nordic
 • Se trailer
  Avsnitt 2 - Deadhead
  Äventyr, Drama, S3:A2

  Ett hot mot familjen Stone sätter Michaelas hängivenhet till spelreglerna på prov, och tvingar Grace att fatta ett svårt beslut. Ben tar hjälp av en gammal rival för att rädda en gammal vän.

  HBO Nordic
 • Se trailer
  Avsnitt 3 - Wingman
  Äventyr, Drama, S3:A3

  Mitt i sin jakt på mordiska brottslingar blir Michaela satt ur spel av förkrossande nyheter. Ben slår sig ihop med en ovanligt begåvad 828-passagerare för att hjälpa en tonåring.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 4 - Tailspin
  Äventyr, Drama, S3:A4

  Ben och Saanvi slår sig samman med Vance i hans senaste ansträngning för att förstå sig på flight 828. Michaela och Zeke vill anpassa sig till sitt nya familjeliv, men tvingas hjälpa en icke-passagerare vars eget dödsdatum närmar sig.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 5 - Water Landing
  Äventyr, Drama, S3:A5

  Michaelas föraning får henne att följa efter en rymling. Ben försöker vinna en osannolik bundsförvants förtroende. Olives relation med Levi leder till en fascinerande upptäckt. Jared och Drea upptäcker förödande hemligheter.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 6 - Graveyard Spiral
  Äventyr, Drama, S3:A6

  Mick och Zeke drabbar samman med Jace i en kamp om överlevnad medan Ben befinner sig i en kamp mot klockan för att rädda sin familj. När alla sammanstrålar i en intensiv strid kommer konsekvenserna att avslöja en viktig ledtråd om passagerarnas öde.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 7 - Precious Cargo
  Äventyr, Drama, S3:A7

  Michaela ifrågasätter Bens relation med Eureka, vilket skapar osämja mellan syskonen. En ny grupp som är misstänksamma mot Ben tar till drastiska åtgärder för att få svar.

  HBO Nordic
 • Avsnitt 8 - Destination Unknown
  Äventyr, Drama, S3:A8

  Michaela och Ben slår sig samman för att hjälpa en desperat flight 828-passagerare. Saanvi tampas med sin betydande upptäckt vid Eureka, och bördan att hålla den hemlig.

  HBO Nordic

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer