vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Drama, Kriminalare

Max Anger - With one eye open

6.3IMDb2021 • Sverige

Max Anger är den före detta elitsoldaten som hittat kärleken i den ryska kollegan Pashie. När Pashie nu plötsligt försvinner spårlöst i Sankt Petersburg ger sig Max genast iväg för att hitta henne.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - The Secret
  Drama, Kriminalare, S1:A1

  Max och Pashie måste hålla deras relation hemlig på bolaget Vektor, eftersom Max handhar säkerhetsklassad information och Pashie är utländsk konsult. När problem uppstår för Vektor så förändras allt.

  Viaplay
 • Avsnitt 2 - The Hunt
  Drama, Kriminalare, S1:A2

  Max åker till Sankt Petersburg för att hitta Pashie och anlitar taxichauffören Mira för att hjälpa honom hitta henne. Nu befinner sig både Max och Mira i en intensiv jakt på den väl gömda sanningen.

  Viaplay
 • Avsnitt 3 - The Trojan
  Drama, Kriminalare, S1:A3

  Den enda ledtråden Max har efter Pashie är hennes telefon. I Stockholm är David satt under press av Ray efter att blivit konfronterad med att sålt säkerhetsklassad information till Ryssland.

  Viaplay
 • Avsnitt 4 - The Discovery
  Drama, Kriminalare, S1:A4

  Insatserna höjs i Max sökande efter Pashie och det blir allt tydligare att han står mot en mäktig fiende. Charlie pressas hårt av Carl angående eftersökningen av den tidigare spionen Viktor Gusin.

  Viaplay
 • Avsnitt 5 - The Spy
  Drama, Kriminalare, S1:A5

  Den våldsamma jakten har blivit dödlig och Max är mer jagad än någonsin - han har fått information om vad allt verkar handla om, men om han inte hinner agera snart så kommer Pashie definitivt att dö.

  Viaplay
 • Avsnitt 6 - The Castling
  Drama, Kriminalare, S1:A6

  Mira är kidnappad och Max pressas att byta den information som ska rädda Pashies liv. Samtidigt gör David allt han kan för att komma ur Rays grepp och sopa igen spåren efter den skada han åsamkat bolaget.

  Viaplay
 • Avsnitt 7 - The Father
  Drama, Kriminalare, S1:A7

  Max har i ett kodat meddelande fått veta vad han ska leta efter, men tiden är knapp och liv stå på spel. Samtidigt dras snaran åt allt mer för David som nu är satt under extrem press från både SÄPO och Ray.

  Viaplay
 • Avsnitt 8 - Säsongsavslutning - The Truth
  Drama, Kriminalare, S1:A8

  Sanningens ögonblick är nära och Max öde ligger nu i hans motståndares händer. Vad är egentligen sanningen bakom allt som skett och finns det något som kan stoppa de planer som finns?

  Viaplay
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer