vidare till tv.nu
Veckans streamingquizsektionspartner

Föräldraskap, Reality

22 barn i familjen
22 Kids & Counting

2021 • Storbritannien

Familjen Radford är inte vilken familj som helst, de är Storbritanniens största, med råge. Noel och Sue Radford har 22 barn, från nyfödda Heidie till 31-åriga Chris. Här får vi följa deras på många sätt annorlunda vardag mitt under coronapandemin.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Föräldraskap, Reality, S1:A1

  Storbritannien befinner sig i lockdown och med 22 barn hemma försöker Sue organisera både hemskolning och sysslor. Dessutom tvingas familjens bageri stänga vilket påverkar familjens humör. Tur att nyfödda Heidie förgyller tillvaron.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2
  Föräldraskap, Reality, S1:A2

  Efter flera månaders frånvaro är det äntligen dags för Radford-barnen att återvända till skolan. Det ska köpas skoluniformer, vilket är lättare sagt än gjort med familjens skrala ekonomi. Noel tar med de äldre barnen på ett äventyr.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3
  Föräldraskap, Reality, S1:A3

  18-åriga Millie väntar smått och Chloe förbereder en baby shower, men får bekymmer med tårtan. 10-åriga Tillie måste uppsöka sjukhus vilket får Noel att ta sig en ordentlig funderare över sin egen hälsa.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4
  Föräldraskap, Reality, S1:A4

  Radford-barnen växer så det knakar. Sue och Noel har hela tio tonåringar att hålla styr på och huset är i en enda röra. Frågan är om föräldrarna tar sig vatten över huvudet när de låter ungdomarna ställa till med fest?

  TV4 Play
  C More
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer