vidare till tv.nu
Mer drama? Kolla här...sektionspartner

Dramakomedi

Mellan oss
Mellem os

DanmarkNorge

Vännerna Merete och Nanna bor i Köpenhamn och har precis tagit steget mot att starta ett gemensamt företag. Allt tycks gå som på räls när oväntade sprickor plötsligt uppenbarar sig i deras kärleksrelationer.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Dramakomedi, S1:A1

  Nanna öppnar upp sig som aldrig förr när hon besöker en terapeut för första gången. Genom återblickar får vi insyn i både hennes relation med pojkvännen Kasper och i äktenskapet mellan Nannas bästa vän Merete och hennes man Joachim.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2
  Dramakomedi, S1:A2

  Nanna återvänder till sin terapeut och fördjupar sig i perioden efter bröllopet. Hon berättar om hur Kasper samlar mod för att berätta en tråkig nyhet för henne och om hur Merete börjar flörta med sitt ex bakom ryggen på Joachim.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3
  Dramakomedi, S1:A3

  Nannas berättar vidare om hennes och Meretes känsloliv under en jobbresa i Oslo. Samtidigt kämpar Kasper och Joachim på med sina bekymmer i Danmark. De båda vännerna lättar på trycket under en blöt utekväll med oväntade frestelser.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4
  Dramakomedi, S1:A4

  Utekvällen leder till nya uppenbarelser för Kasper och Joachim som bestämmer sig för att göra en del förändringar i sina liv. Merete och Nanna återvänder till Köpenhamn där omvälvande samtal och förkrossande avslöjanden väntar.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5
  Dramakomedi, S1:A5

  Nanna berättar om tiden efter Osloresan och sina adoptionsplaner, medan Merete och Joachim måste kämpa för sitt förhållande.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6
  Dramakomedi, S1:A6

  Positionerna är låsta mellan Nanna och Kasper. Merete är övergiven på jobb och tvingas ta ett tufft affärsbeslut i Nannas frånvaro. Joachim bestämmer sig för att ge sin fru en andra chans i samma ögonblick som hon tänkt möta upp sitt ex.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 7
  Dramakomedi, S1:A7

  Nanna och Merete hamnar i ett stort gräl om företaget medan Kasper kämpar för att gå vidare med sitt liv. Joachim upptäcker att Merete inte varit ärlig mot honom och söker upp Nanna för en tuff konfrontation med oanade konsekvenser.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 8
  Dramakomedi, S1:A8

  Joachim brottas med växande skuldkänslor och väljer att berätta en del av sanningen för Merete. Nanna och Kasper hittar tillbaka till varandra och gör upp en gemensam plan om framtiden, när Nanna får en nyhet som ställer allt på ända.

  TV4 Play
  C More
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer