vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Sitcom

Men at Work

7.1 IMDb2014 • Säsong 3, Avsnitt 8

Gibbs går på fest hemma hos sin nya flickvän och riskerar att bli en överklassgrabb i förorten. Tyler stöttar honom, medan Milo får reda på sanningen om deras hyra.

Säsonger och avsnitt

Säsong 3
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
Säsong 3
 • Avsnitt 1
  Sitcom, S3:A1

  Neal vill fria till Amy, men måste först få hennes fars välsignelse, vilket inte är så lätt. Tyler hittar ett grått hårstrå och är övertygad om att slutet är nära - eller åtminstone närmare.

 • Avsnitt 2
  Sitcom, S3:A2

  Gibbs hjälper Neal att förbereda det perfekta frieriet, men det hela slutar inte som han hoppats. Tyler anklagas för att försöka dupera sin nye homosexuelle vän, som råkar vara stenrik.

 • Avsnitt 3
  Sitcom, S3:A3

  Medan Neal försöker återhämta sig efter sitt misslyckade frieri, kräver den nye redaktören (gäststjärna David Krumholtz) att alla rättfärdigar sina jobb. Han måste nämligen avskeda någon.

 • Avsnitt 4
  Sitcom, S3:A4

  Gibbs går med på att gifta sig med sin brittiska flickvän för att hon ska få permanent uppehållstillstånd. Samtidigt blir Milo upprörd när han upptäcker att hans flickvän är vän med hans ex.

 • Avsnitt 5
  Sitcom, S3:A5

  Medan Milo säljer in sin idé till ett bokförlag tar situationen en oväntad vändning. Tyler och Gibbs anställs för att skriva tweets till Myron. Samtidigt anlitar Neal en praktikant som inte är helt purung.

 • Avsnitt 6
  Sitcom, S3:A6

  Tyler måste bevisa att han är tillräckligt intellektuell för att bli respekterad av tidningens nyaste skribent. Milo kämpar samtidigt med att vara arbetslös författare.

 • Avsnitt 7
  Sitcom, S3:A7

  Grabbarna försöker att öka Neals chanser med en tjej. De hamnar snart på två olika fester där de tar två olika sorters droger.

 • Avsnitt 8
  Sitcom, S3:A8

  Gibbs går på fest hemma hos sin nya flickvän och riskerar att bli en överklassgrabb i förorten. Tyler stöttar honom, medan Milo får reda på sanningen om deras hyra.

 • Avsnitt 9
  Sitcom, S3:A9

  Tyler frågar om Jude vill gå på dejt, medan Milo kämpar för att få Gibbs att gråta. Under en spontan dejt avslöjar Neal en stor hemlighet.

 • Avsnitt 10
  Sitcom, S3:A10

  Jude bjuder med sig resten av gänget till en basketmatch under deras skräpfilmskväll. Milo råkar berätta om sin romans med Tyler. Gibbs saboterar för Neal som vill flytta.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer