vidare till tv.nu
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Drama, Medicin

Mental

7.1 IMDb2009 • USA

Psykiatern Jack Gallagher hjälper patienter med komplexa psykiska problem.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Pilot
  Drama, Medicin, S1:A1

  Jack Gallagher utnämns till chef över avdelningen för mental hälsa på sjukhuset i Los Angeles där han arbetar. Det är ingen enkel befordran. En del kolleger finner honom olämplig eftersom hans oortodoxa metoder strider mot sjukhusets regelsystem.

 • Avsnitt 2 - A Beautiful Delusion
  Drama, Medicin, S1:A2

  Jack behandlar en ung kvinna som hävdar att hon är gravid i sjunde månaden. Men det visar sig att hon inbillat sig graviditeten och lyckats få sin make att tro på henne. Samtidigt söker Jack efter sin syster Becky som är psykiskt sjuk.

 • Avsnitt 3 - Book of Judges
  Drama, Medicin, S1:A3

  Jack försöker hjälpa Gideon Graham, en känd professor som hamnat i ett katatoniskt tillstånd efter att hans fru dödats av ett blixtnedslag. Samtidigt lyckas Jack bli ovän med Carl efter att han förolämpat en läkemedelsförsäljare.

 • Avsnitt 4 - Manic at the Disco
  Drama, Medicin, S1:A4

  Jack och Carl försöker hjälpa en självmordsbenägen pojke som är besatt av videospel. Nora har problem med sin dotter som plötsligt dyker upp och Jack fortsätter söka efter sin psykiskt sjuka syster.

 • Avsnitt 5 - Roles of Engagement
  Drama, Medicin, S1:A5

  Filmstjärnan Liam McBride drabbas av ett nervöst sammanbrott. Senare hävdar han att det inte var på riktigt utan att han gjorde research för en roll, men Jack är inte övertygad. Veronica och Nora delar med sig av sina hemligheter till varandra.

 • Avsnitt 6 - Rainy Days
  Drama, Medicin, S1:A6

  Jack försöker hjälpa en självmordsbenägen patient. Jack blir också tvungen att vittna till fördel för en patient som åtalats för dråp. Men hans expertkunskaper sätts på prov när fallet visar sig vara mycket mer komplicerat än vad han trott.

 • Avsnitt 7 - Obsessively Yours
  Drama, Medicin, S1:A7

  En man som bland annat lider av Tourettes syndrom blir pressad av sin fru att genomgå en oprövad hjärnoperation. Det får teamet att misstänka att frun själv har stora problem. Samtidigt blir Jack förtrollad av den vackra neurokirurgen.

 • Avsnitt 8 - House of Mirrors
  Drama, Medicin, S1:A8

  Jack behandlar en patient, en 16-årig flicka, som har försökt begå självmord. Han upptäcker att det ligger en hemlighet dold i hennes familj, något som flickan inte vet om och han ställs inför ett etiskt dilemma.

 • Avsnitt 9 - Coda
  Drama, Medicin, S1:A9

  Ett mord har begåtts och det enda vittnet är den döda mannens autistiska tonårsdotter. Arturo får ett ovälkommet besök av sin far, en excentrisk besserwisser.

 • Avsnitt 10 - Do Over
  Drama, Medicin, S1:A10

  Jacks nya patient är en byggnadsarbetare som har ådragit sig både fysiska och psykiska skador efter en jobbolycka. Jack upptäcker att patientens minne av olyckan inte stämmer överens med verkligheten.

 • Avsnitt 11 - Lines in the Sand
  Drama, Medicin, S1:A11

  Jack återser sin schizofrena syster Becky. En krigsveteran läggs in på Jacks avdelning sedan han skjutit sig själv i handen inför fru och barn.

 • Avsnitt 12 - Life & Limb
  Drama, Medicin, S1:A12

  Jack kämpar med relationen till sin syster. En industriarbetare förlorar sina fingrar i en olycka och vägrar få dem fastsydda igen.

 • Avsnitt 13 - Bad Moon Rising
  Drama, Medicin, S1:A13

  En patient är övertygad om att han kommer förvandlas till en varulv. I sin desperation tar han hela teamet som gisslan. Nora letar efter sätt att finansiera sjukhusets verksamhet och Jack pratar med en terapeut om sina problem.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer