vidare till tv.nu

Underhållning

Mercur

Danmark

Om piratradiostationen Mercurs uppgång och fall. På femtiotalet kommer rocken till Danmark och tre vänner bestämmer sig för att bryta radiomonopolet i landet och starta en piratradiostation.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 1 - En for alle og to for en femmer!
  Underhållning, S1:A1

  När pop- och rockentusiasten Flemming möter Jan uppstår drömmen om att bryta radiomonopolet. Tillsammans med Flemmings flickvän Gitte hittar de ett hål i lagstiftningen som gör det möjligt för dem att uppfylla den.

 • Avsnitt 2
  Underhållning, S1:A2

  Den nyköpta villan fungerar som radiostudio och det är hektiska dagar inför premiären. Jan och Preben anställer ny personal samtidigt som Flemming får problem med att balansera sina studier med jobbet på radion.

 • Avsnitt 3
  Underhållning, S1:A3

  Julen står för dörren och Anna-Marie arbetar hårt på radio Mercur vilket ger henne pluspoäng hos Schiøler. Samtidigt är det svårt att få ihop tillvaron som ensamstående mor. Flemming blir tvungen att ljuga om sina studier.

 • Avsnitt 4 - Røremaskinernes Rolls Royce
  Underhållning, S1:A4

  Efter att ha hoppat av skolan och brutit med sina föräldrar har Flemming flyttat in i källaren i villan. Jan hamnar i fokus efter en artikel om Danmarks mest eftertraktade ungkarlar.

 • Avsnitt 5
  Underhållning, S1:A5

  På radiostationen ställer man till med en stor nyårsfest. Anne-Marie har flyttat in i en egen lägenhet och Gitte har kommit hem från Paris. Reklampengar strömmar in men Stenbæk känner sig begränsad av Schiøler.

 • Avsnitt 6 - The Twist
  Underhållning, S1:A6

  Ett halvår har gått sedan nyårsafton och Flemming och Anne-Marie har flyttat ihop. Men allt är inte en dans på rosor. Schiølers alkoholmissbruk ställer till med problem och Flemmings status som stationens mest populära dj skapar problem.

 • Avsnitt 7
  Underhållning, S1:A7

  En stor radioshow som ska inviga den nya Mercurteatern är under förberedelse. Men interna konflikter ställer till det.

 • Avsnitt 8
  Underhållning, S1:A8

  Radio Mercur och DCR slåss om annonsörerna och det är tydligt att det inte finns plats för båda. Jan köper en lägenhet med hopp om att kunna övertala Petter att flytta ihop med honom.

 • Avsnitt 9 - Stå aldrig til søs
  Underhållning, S1:A9

  På radio Mercur förbereder man sig för sin sista sändning men Jan har svårt att acceptera att stationen ska upphöra. Hans maniska kamp för Mercurs överlevnad sliter på relationen med Petter.

 • Avsnitt 10
  Underhållning, S1:A10

  Jans död tynger de andra på radio Mercur. Under gravölen slår Flemming ett sista slag för radiostationen. Han får stöd av kanalens vänner och snart ljuder tonerna av musik igen till Falks stora frustration.