vidare till tv.nu

Reality

Million Dollar Listing Miami

4.7 IMDb2014

Tre fastighetsmäklare tävlar om de högsta lönerna i Miami. Huspriserna stiger konstant i det sydliga Florida, och fastigheter säljer för rekordbelopp medan mäklarnas löner blir större och större.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Reality, S1:A1

  Chad vill erövra marknaden i de exklusiva kvarteren kring Palm Island. Chris dammar av sina ryska språkkunskaper och arbetar från sitt badkar. Sam hoppas sälja en svindyr fastighet.

 • Avsnitt 2
  Reality, S1:A2

  Chris försöker att charma till sig ett gemensamt fastighetsuppdrag, medan Chad får en fnurra på tråden vad gäller Palm Island-fastigheten. Sam fattar ett viktigt beslut inför sin deadline.

 • Avsnitt 3
  Reality, S1:A3

  Efter att ha förlorat sitt penthouse-uppdrag träffar Sam en kräsen klient i Fort Lauderdale. Chris samarbete tar en oväntad vändning och Chad stöter på oväntade komplikationer.

 • Avsnitt 4
  Reality, S1:A4

  Chris får en ung och krävande klient, och Sam måste klara arbetet samtidigt som hon handskas med en personlig förlust. Chad får i uppdrag att sälja ett hus som tillhör en av Miamis legender.

 • Avsnitt 5
  Reality, S1:A5

  Chads säljuppdrag kräver samarbete med en svår person. Chris tar sig vatten över huvudet när han hjälper en vän som har gjort slut med sin partner. Sam får äntligen ett bud på sin ungkarlslya.

 • Avsnitt 6
  Reality, S1:A6

  Chris, Chad och Sam konkurrerar alla om otroliga egendomar i ett nybyggt område, vilket leder till att mäklarna kommer varandra förvånansvärt nära.

 • Avsnitt 7
  Reality, S1:A7

  Chads viktigaste kund vill gärna bränna en massa pengar. Sam lär sig en läxa om dyra bostäder, och Chris handskas med nya klienter som begär en alltför stor summa för sitt hem.

 • Avsnitt 8
  Reality, S1:A8

  Chad vill fortfarande fria till Jen, och Sam överväger att jobba för en större firma istället för att vara egenföretagare. Chris får möjlighet att avsluta vissa ouppklarade affärer.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer