vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS
Se trailer

Misbehaviour

...

106 min
FrankrikeStorbritannien
Dramakomedi
0
0

Året är 1970, och den ambitiösa medelklasstjejen Sally har motvilligt tvingats inse att attityden hos män i hennes omgivning sätter käppar i hjulet för karriären. När hon träffar rebelliska Jo förenas två skarpsinniga kvinnor med olika bakgrund och temperament i kampen för att exponera skönhetstävlingars föråldrade kvinnosyn. Tillsammans med sina medsystrar tänker de genomföra en högljudd protest mitt under Miss World-uttagningen, som direktsänds världen över med Bob Hope som programledare.
Mer drama? Kolla här...sektionspartner

Streama Misbehaviour

Direktlänk saknas då kanalen valt att inte vara kund hos tv.nu
Viaplay
Hyr & köp
Direktlänk saknas då kanalen valt att inte vara kund hos tv.nu
SF Anytime
Hyr & köp
ANNONS
ANNONS
ANNONS
Från kritikerna
  • Här sparkas det in dörrar som är vidöppna idag...

  • Verklighetsbaserad, brittisk feelgood om veckorna som ledde upp till feministprotesten som skapade kaos på Miss World-tävlingen i London 1970.

  • Manuset är stundtals så kraftfullt och relevant att jag vill att filmen ska visas på historielektionerna i skolor runt om i Sverige.

ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy