vidare till tv.nu
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Kriminaldrama

Miss Fisher's Murder Mysteries

8.3 IMDb2012 • Australien

Miss Fisher, en mordlösande hjältinna i 1920-talets Melbourne. Klädd i minkpäls och med en pärlemordekorerad pistol i handväskan ger sig denna glittrande societetsfröken ut i smutsiga gränder och till skumma jazzklubbar för att bekämpa brott.

Säsonger och avsnitt

Säsong 3
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
Säsong 3
 • Avsnitt 1 - Death Defying Feats
  Kriminaldrama, S3:A1

  I ett giljotinnummer under en trollerishow dör trollkarlens assistent och miss Fisher kallas in för att lösa fallet. Hennes odåga till far kommer från England och börjar inkräkta på Phrynes och Jack Robinsons relation.

 • Avsnitt 2 - Murder and the Maiden
  Kriminaldrama, S3:A2

  En okänd kvinna blir mördad utanför en flygbas där Phrynes gamla kärlek Lyle Compton är chef och det leder till stora spänningar mellan militären och Melbournepolisen - och inte minst mellan miss Fisher and Jack.

  Netflix
 • Avsnitt 3 - Murder and Mozzarella
  Kriminaldrama, S3:A3

  En kvinna mördas i sin italienska restaurang och inte bara spaghettisåsen sjuder när två rivaliserande immigrantfamiljer brottas med matlagning, kärlek och en italiensk liga. Hugh och Dot bestämmer sig för att knyta hymens band.

  Netflix
 • Avsnitt 4 - Blood and Money
  Kriminaldrama, S3:A4

  Phryne undersöker gatungarnas farliga värld när en ung pojke lejer henne till att hitta hans försvunna bror och hon får nys om en död pojke. Hugh försöker balansera sina karriäråtaganden med sina förlovningsdito.

  Netflix
 • Avsnitt 5 - Death and Hysteria
  Kriminaldrama, S3:A5

  När Phrynes tant Prudence låter en psykiater och naturhelare driva sitt sanatorium för hysteriska kvinnor i hennes hem blir det lite för mycket av det goda för miss Fisher.

  Netflix
 • Avsnitt 6 - Death at the Grand
  Kriminaldrama, S3:A6

  En hotellvaktmästare faller till sin död och Phryne hittar sin far mitt i mordsmeten. Dot blir uppvaktad av extrakonstapeln Neville Martin som undviker Dots hjälp men tycker att hon är gullig.

  Netflix
 • Avsnitt 7 - Game, Set and Murder
  Kriminaldrama, S3:A7

  Miss Fisher arrangerar en tennisturnering för att samla in pengar till kvinnliga tennisspelare och en träningspartner till en stjärna på uppåtgående dör. En mordutredning avslöjar Phrynes dolda fasa.

 • Avsnitt 8 - Death Do Us Part
  Kriminaldrama, S3:A8

  Mannen som ska mörda baron Fisher rymmer från sjukhuset samma natt som en framstående forskare mördas. Phryne och Jack måste i en kapplöpning med tiden försöka rädda Phrynes far baronen.

  Netflix

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer