vidare till tv.nu
ANNONS
logga in

Mord 24/7
Murder 24/7

...

Storbritannien
DokumentärKriminalareMiniserie
0
0

Vi följer polisutredningarna kring morden på Courtney Valentine-Brown och Carl Hopkins. Utredarna arbetar dygnet runt för att samla bevis och knyta ihop ledtrådar för att sedan kunna ställa den skyldige inför rätta.
Fler dokumentärer? Kolla här...sektionspartner

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Dokumentär, Kriminalare, Miniserie, S1:A1

  Courtney, 36, hittas knivmördad i sin lägenhet. Ett vittne träder fram och berättar hur hon såg fyra personer, varav ena var Courtneys pojkvän, kliva in i lägenheten kort innan mordet och pojkvännen blir därmed polisens huvudspår.

  TV4 Play
 • Avsnitt 2
  Dokumentär, Kriminalare, Miniserie, S1:A2

  Jakten för att hitta Courtneys mördare fortsätter. Polisen griper en av de män som ett vittne såg gå in i Courtneys lägenhet kort innan mordet. Efter ett förhör berättar den arresterade mannen att han var på plats men att mordet utfördes av en annan.

 • Avsnitt 3
  Dokumentär, Kriminalare, Miniserie, S1:A3

  Mordutredningen på Courtney börjar närmas sig ett avslut då myndigheterna har samlat in tillräckligt mycket bevismaterial för att väcka åtal mot de män som ett vittne såg bryta sig in i Courtneys lägenhet.

 • Avsnitt 4
  Dokumentär, Kriminalare, Miniserie, S1:A4

  Polisen utreder ett fall där två stycken hemlösa män blivit attackerade av en knivbeväpnad man. Den blodiga attacken ledde till att offret Carl Hopkins dog på plats medans hans kamrat blev allvarligt skadad.

 • Avsnitt 5
  Dokumentär, Kriminalare, Miniserie, S1:A5

  Polisen fortsätter att utreda mordet på Carl Hopkins och efter tre dagar har man fortfarande inte lyckats att identifiera en gärningsman.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy