vidare till tv.nu
ANNONS
logga in
Från kritikerna

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Komedi, S1:A1

  Mr Bean är på stranden och försöker byta om till badkläder på ett diskret sätt. Vi får även följa med Bean när han ska genomföra ett matteprov som han inte pluggat till, samt när han besöker en väldigt tråkig gudstjänst.

  Viaplay
  C More
  Prime Video
 • Avsnitt 2 - The Return of Mr. Bean
  Komedi, S1:A2

  Mr Bean unnar sig ett besök på en lyxig restaurang. Men tyvärr är inte maten vad han förväntat sig och han tar till drastiska metoder för att slippa äta den. Vi får även följa med Mr Bean när han ska shoppa med sitt nya kreditkort.

  Viaplay
  C More
  Prime Video
 • Avsnitt 3 - The Curse of Mr. Bean
  Komedi, S1:A3

  Mr Bean tar med sin flickvän på bio för att titta på en skräckfilm. Till en början retar Bean sin tjej för att hon är rädd, men ganska snabbt sätter han skrattet i halsen och får kämpa för att själv våga se klart rysaren.

  Viaplay
  C More
  Prime Video
 • Avsnitt 4 - Mr. Bean Goes to Town
  Komedi, S1:A4

  Mr. Bean köper en ny TV men har lite svårt att få till mottagningen.

  Viaplay
  C More
  Prime Video
 • Avsnitt 5 - The Trouble With Mr. Bean
  Komedi, S1:A5

  Mr Bean har försovit sig inför sitt besök till tandläkaren och måste göra sig i ordning i bilen. Tandläkarbesöket går inte heller nåt vidare då Bean råkar använda narkosgasen på tandläkaren. Mr. Bean försöker även hjälpa en pojke med hans RC-båt.

  Viaplay
  C More
  Prime Video
 • Avsnitt 6 - Mr. Bean Rides Again
  Komedi, S1:A6

  Mr. Bean ska ut och resa och hamnar i dråpliga situationer när han bland annat försöker trösta en ledsen pojke på ett flygplan. Vidare under resan stöter han på en man med ett extremt jobbigt skratt och lyckas dessutom låsa in sig i en brevlåda.

  TV4 Play
  Viaplay
  C More
  Prime Video
 • Avsnitt 7 - Merry Christmas, Mr. Bean
  Komedi, S1:A7

  Det är juletider och mr. Bean lagar en kalkonmiddag och leker med julkrubban. Han träffar även sin flickvän som inte blir helt nöjd med julklappen som Bean har köpt till henne.

  TV4 Play
  Viaplay
  C More
  Prime Video
 • Avsnitt 8 - Mr. Bean in Room 426
  Komedi, S1:A8

  Mr. Bean unnar sig själv en hotellweekend, men hans hotellgranne gör resan svår att njuta av. Dessutom äter Mr. Bean några dåliga ostron som leder till att hans mag- och tarminnehåll genomför en revolution.

  TV4 Play
  Viaplay
  C More
  Prime Video
 • Avsnitt 9 - Do It Yourself, Mr. Bean
  Komedi, S1:A9

  Det är slutet av året och Mr. Bean har bjudit in några vänner på nyårsfest. Gästerna är dock inte imponerade av Mr. Beans värdskap, och när de upptäcker att det i lägenheten bredvid är mer hålligång väljer de att gå över dit.

  Viaplay
  C More
  Prime Video
 • Avsnitt 10 - Mind the Baby, Mr. Bean
  Komedi, S1:A10

  Mr. Bean blir ofrivilligt barnvakt åt en liten bebis. Bean tar med barnet till en nöjespark som får vara med om en massa dråpliga missöden innan barnets mamma slutligen återvänder.

  Viaplay
  C More
  Prime Video
 • Avsnitt 11 - Back to School, Mr. Bean
  Komedi, S1:A11

  Mr. Bean besöker en vuxenskola som håller öppet hus. Som vanligt orsakar Mr. Bean kaos och oreda i de föreläsningssalar och kurser som han besöker. Dessutom blir Mr. Beans bil stulen.

  Viaplay
  Prime Video
 • Avsnitt 12 - Tee Off, Mr. Bean
  Komedi, S1:A12

  Mr. Bean bestämmer sig för att testa på att spela golf. Det är inte en sport han har talang för och han genomför rundan med rekordmånga slag.

  Viaplay
  C More
  Prime Video
 • Avsnitt 13 - Goodnight, Mr. Bean
  Komedi, S1:A13

  Mr. Bean fastnar med handen i en tekanna och måste till sjukhuset för att få bort den. Han besöker även ett slott och och försöker få till en fin bild med den kungliga vakten.

  Viaplay
  C More
  Prime Video
 • Avsnitt 14 - Hair by Mr. Bean of London
  Komedi, S1:A14

  Mr. Bean åker till en frisersalong för att klippa sig och blir själv misstagen för att vara en frisör. Detta leder till att han ger tre personer lite säregna frisyrer.

  Viaplay
  C More
  Prime Video
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy