vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Juridik, Kriminalare

Murder by the Book

7.8 IMDb2006 • USA

Bästsäljande författare av kriminalromaner presenterar brott som inspirerat dem i deras skrivande.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1
  Juridik, Kriminalare, S2:A1

  Hemmafrun Betty Gore hittas yxmördad i sitt hem och spåren leder till Bettys vän Candance Montgomery. I rätten erkänner Candance att hon dödat Betty i självförsvar. Författaren Sandra Brown tar dig med igenom rättegången.

 • Avsnitt 2
  Juridik, Kriminalare, S2:A2

  Föreståndaren för Starbucks Coffee i Georgetown anländer till sitt jobb en morgon i juli, 1997. Till sin förskräckelse finner han tre av sina anställda skjutna till döds. Författaren David Baldacci berättar om brottslingen Carl Derek Cooper.

 • Avsnitt 3
  Juridik, Kriminalare, S2:A3

  Författaren Lisa Gardner går igenom fallet med den 25-åriga Amy St. Laurent som försvinner under mystiska omständigheter. Flera delstater och myndigheter samarbetar på ett sätt som aldrig tidigare skådats för att utreda vad som hänt.

 • Avsnitt 4
  Juridik, Kriminalare, S2:A4

  70-årige William Overson blir skjuten till döds av en maskerad man i San Diego, 2004. Under polisens sökande efter den skyldige skytten, avslöjas en organiserad liga som planerat att råna William.

 • Avsnitt 5
  Juridik, Kriminalare, S2:A5

  När Karyn Hearn Slovers bil hittas övergiven utanför hennes arbetsplats, är det ingen som kan förutspå den tragedi som följer. När Karyns styckade kropp sedan hittas i en sjö, måste utredarna hitta ett motiv för det brutala mordet.

 • Avsnitt 6
  Juridik, Kriminalare, S2:A6

  Författaren och den före detta åklagaren Linda Fairstein tar upp ett fall som utmanat polisen i New York under en lång tid; ett fall med tre tonåringar som blivit våldtagna och mördade. Efter många år kommer utredarna ett steg närmare ett svar.

 • Avsnitt 7
  Juridik, Kriminalare, S2:A7

  När Mark Winger ser hur en inkräktare håller på att klubba ihjäl hans fru, skjuter han honom till döds. Det visar sig att inkräktaren är en psykotisk taxichaufför som Marks fru har lämnat in ett klagomål på.

 • Avsnitt 8
  Juridik, Kriminalare, S2:A8

  Författaren Faye Kellerman tar oss tillbaka till när paret Gerald och Vera Woodman blir skjutna till döds i sitt garage. Utan några ledtrådar börjar utredarna att förhöra familj och vänner. Snart pekar allt på att någon i familjen är inblandad.

 • Avsnitt 9
  Juridik, Kriminalare, S2:A9

  Kriminalförfattaren Elizabeth George berättar om Dr. Kenneth Stahl och hans fru, som båda hittats mördade i sin bil. Brottsplatsen ger inga ledtrådar, så utredarna tvingas gräva djupt i offrens förflutna.

 • Avsnitt 10
  Juridik, Kriminalare, S2:A10

  Kathy Reichs utforskar fallet med Madalyn Murray O'Hair. Detta avsnitt tar går igenom Madalyn och hennes familj försvinner från deras hem och hur den orädda journalisten John MacCormack tar sig an en mödosam utredning för att finna sanningen.

 • Avsnitt 11
  Juridik, Kriminalare, S2:A11

  Författaren Jonathan Kellerman leder oss genom fallet där studenten Jarrod Davidson lockas ut ur sin lägenhet och skjuts till döds i sin egen dörröppning. Efter månader av utredning pekar allt på att gärningsmannen befinner sig närmare än man trott.

 • Avsnitt 12
  Juridik, Kriminalare, S2:A12

  Författaren Lee Child fördjupar sig i fallet med Jeff Zack, en 44-årig man som blev nedskjuten på en bensinstation. Det visar sig att den till synes perfekta familjefadern bar på hemligheter och polisen avslöjar snart ett dramatiskt triangeldrama.

 • Avsnitt 13
  Juridik, Kriminalare, S2:A13

  Producenten och författaren Nick Santora berättar om hur racingföraren Mickey Thompson och hans fru sköts till döds i sitt hus 1988. En tjugoårig utredning leder inte till annat än återvändsgränder utan några som helst bevis.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer