vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Sitcom

$..! My Dad Says

2010

En pappa uttrycker sina oönskade och ofta politiskt inkorrekt observationer.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Sitcom, S1:A1

  Henry förlorar jobbet i Chicago och vill gärna få en nystart. Han erbjuds en sängplats hos Vince och Bonnie - till hustruns stora förtret. När Henry äntligen tar sig i kragen och berättar för sin far om sin situation hamnar de i ett stort bråk.

 • Avsnitt 2
  Sitcom, S1:A2

  Henry försöker att få internetuppkopplingen i sin pappas hus att fungera så att han kan arbeta. Men Ed, som är en stor motståndare till teknologi, motsätter sig projektet.

 • Avsnitt 3
  Sitcom, S1:A3

  När Ed bjuder sin son Henry på middag på en pannkaksrestaurang känner han plötsligt igen deras servitör. Kyparen visar sig vara Tim, som hjälpte Ed att klara sin uppkörning genom att ändra hans poäng och därmed förlorade jobbet.

 • Avsnitt 4
  Sitcom, S1:A4

  Ed övertalar Henry att bjuda ut en tjej efter att ha förklarat för honom att han måste lära sig hur det är att bli avvisad men det hela slutar med en dubbeldate.

 • Avsnitt 5
  Sitcom, S1:A5

  Henry lånar en av Eds skjortor utan att be om lov, och för att hämnas skämmer Ed ut honom framför Zoey, en tjej han gillar, genom att ta tillbaka skjortan.

 • Avsnitt 6
  Sitcom, S1:A6

  Henry går på jobbintervju på en lokaltidning, men när Ed ringer honom mitt under intervjun tror han att han har gått miste om jobbet. Till hans stora förvåning blir redaktören tvärtom nyfiken på Henrys livsstil och ber honom att skriva om den.

 • Avsnitt 7
  Sitcom, S1:A7

  Henry går på en date med Vince och Bonnies chef i hopp om att hjälpa dem med deras fastighetshandel.

 • Se trailer
  Avsnitt 8
  Sitcom, S1:A8

  Eds kamrat från flottan, Wally, övernattar hos Henry och lyckas förnärma Eds städhjälp.

 • Se trailer
  Avsnitt 9
  Sitcom, S1:A9

  Bonnie och Vince träffar en livscoach och tar sedan ett riskabelt karriärsbeslut. Även Ed fattar tycke för coachen.

 • Avsnitt 10
  Sitcom, S1:A10

  Henry försöker att lösa en konflikt mellan Ed och hans granne, herr Campbell, medan Bonnie och Vince försöker att adoptera en hund.

 • Avsnitt 11
  Sitcom, S1:A11

  Bonnies försök att göra familjemiddagar till en tradition lyckas inte särskilt väl. Ed blir vän med en ny läkare på sjukhuset och önskar att Henry kunde vara mer som han.

 • Avsnitt 12
  Sitcom, S1:A12

  Ed blir upprörd när de baseballprylar han vill få tag i, säljs till någon annan. Bonnie och Vince har svårt att hålla igång den intima sidan av äktenskapet medan de bor hos Ed och Henry.

 • Avsnitt 13
  Sitcom, S1:A13

  Bonnie och Vince upptäcker att deras första bröllop inte är juridiskt giltigt. De planerar en ny ceremoni, men Ed blir grinig när han får reda på att Bonnie har bjudit sin far.

 • Avsnitt 14
  Sitcom, S1:A14

  Ed bestämmer sig för att ställa upp i ordförandevalet för bostadsrättsföreningen, och dess nuvarande ledare börjar klaga över att majsstjälkarna i Eds trädgård är för höga.

 • Avsnitt 15
  Sitcom, S1:A15

  Ed förlorar intresset för Rosemary när hon medger att hon vill bli uppvaktad. Henry och Vince tävlar om vem som snabbast kan odla en mustasch.

 • Avsnitt 16
  Sitcom, S1:A16

  En miljonär börjar att uppvakta Rosemary, vilket gör Ed rasande. Bonnies och Vinces gamle chef försöker att göra saker bra igen.

 • Avsnitt 17
  Sitcom, S1:A17

  Ed vill använda sitt gevär för att beskydda sitt hem, efter att en granne fått inbrott. Bonnie och Vince besöker en fertilitetsklinik.

 • Avsnitt 18
  Sitcom, S1:A18

  Henry träffar en tjej på internet och Ed känner att han har en underlig dragnig till henne. Samtidigt hjälper Bonnie och Vince en kändis att hitta ett nytt hem och hamnar på TV.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer