vidare till tv.nu
Veckans streamingquizsektionspartner

Reality

Mystery at Blind Frog Ranch

USA

Lokalbefolkningen kring Blind Frog Ranch i Utah, tror att marken under Blind Frog Ranch är fylld med skatter men också att en förbannelse skyddar dem från att plundras.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - What Lies Beneath
  Reality, S1:A1

  Duane Ollinger tror att det finns en förmögenhet i guld begravd under hans egendom i Utah. Han tänker inte att ge upp förrän han hittar skatten, oavsett kostnad.

  Discovery+
 • Avsnitt 2 - Submerged Treasure
  Reality, S1:A2

  En tunnel till en underjordisk grotta har äntligen öppnats och när ett intressant spår hittas bestämmer sig Chad för att riskera att dyka i det översvämmade grottsystemet.

  Discovery+
 • Avsnitt 3 - Mormon Gold
  Reality, S1:A3

  Duane och teamet söker efter nya vägar till det underjordiska grottsystemet. Men något lurar i mörkret och tvingar alla att omvärdera sin säkerhet.

  Discovery+
 • Avsnitt 4 - Someone Was Here
  Reality, S1:A4

  Medan de undersöker en outforskad del av ranchen så hittar de en ny ingång till grottsystemet. Teamet upptäcker mystiska uråldriga märken på en bergssida och ett gruvschakt som grävts djupt in i berget.

  Discovery+
 • Avsnitt 5 - Trespassers
  Reality, S1:A5

  Duane använder markradar för att skanna jorden, vilket leder till ett mystiskt fynd. Inkräktare gör att Charlie bestämmer sig för att öka säkerheten på ranchen.

  Discovery+
 • Avsnitt 6 - Answers
  Reality, S1:A6

  När vintern närmar sig och grävsäsongen är nära slutet tar Duane sista chansen att komma in i den underjordiska grottan och avslöjar ett helt nytt mysterium om marken.

  Discovery+
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer