vidare till tv.nu
Veckans streamingquizsektionspartner

Kriminaldrama, Mysterium

Mystery Road: The Series

7.5IMDb2018 • Australien

Polisen Jay Swan blir tilldelad ett fall där två ungdomar har försvunnit från en småstad mitt ute i den australienska obygden. Till sin hjälp har han den lokala polisen Emma Swan.
Från kritikerna
  • ...en hårdkokt polisthriller, så rå att den är vacker; men också alltså i allra högsta grad en dramaserie om kolonialismens djupaste sår.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1 - The Road
  Kriminaldrama, Mysterium, S2:A1

  Polisen Jay Swan beger sig till den avlägsna staden Gideon efter att en halshuggen kropp hittats. Till sin hjälp har han den lokala polisen Fran och tillsammans måste de dra fram sanningen från stadens tystlåtna invånare.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2 - The Flare
  Kriminaldrama, Mysterium, S2:A2

  Jay och Fran tror sig ha Dylan på fall men han glider dem ur händerna när en lokal affärsman betalar Dylans borgen. Jay bestämmer sig för att ta saken i egna händer. Frans värld rasar samman när en gammal hemlighet kommer upp till ytan.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3 - Artefacts
  Kriminaldrama, Mysterium, S2:A3

  Jay kämpar med att acceptera Marys nya förhållande samtidigt som han motvilligt tar hjälp av Simon i mordutredningen. Fran bestämmer sig för att på egen hand öppna utredningen om Zoe igen när ett skelett hittas vid en utgrävning.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4 - Broken
  Kriminaldrama, Mysterium, S2:A4

  Fallet verkar vara löst och Jay blir uppmanad till att lämna stan. Men Jay känner att det är något som inte stämmer och börjar ifrågasätta motiven hos de inblandade. Fran möter ännu en motgång när hon försöker finna rättvisa åt Zoe.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5 - To Live with the Living
  Kriminaldrama, Mysterium, S2:A5

  Mary befinner sig i fara och söker beskydd av Jay. Han tar sig an uppgiften samtidigt som hot och faror kryper allt närmare. Fran känner sig förrådd och sviken när hon gräver djupare i Zoes försvinnande.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6 - What You Do Now
  Kriminaldrama, Mysterium, S2:A6

  Jay blir lurad in i en fälla när han försöker rädda Mary och skottlossning utbryter. Fran får slutligen svar gällande Zoes försvinnande och hon känner att hon har kommit till ett avslut, men inte i den form hon hade förväntat sig.

  TV4 Play
  C More
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer