vidare till tv.nu
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Djur, Dokumentär

När hajar attackerar
When Sharks Attack

2013 • USA

Utmed USA:s kust ökar antalet hajattacker. Många sker under en kort tid på nya och överraskande platser. De förstör liv. De sliter samhällen i stycken. Semesterfirare, forskare och lokalbor försöker alla desperat ta reda på vad det är som ligger bakom denna fruktansvärda ökning. Vad finns det för varningstecken att se upp för? Kan din nästa semester sluta i en mardröm?

Säsonger och avsnitt

Säsong 6
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
 • Säsong 5
 • Säsong 6
Säsong 6
 • Avsnitt 1 - Fyra attacker på en sommar
  Djur, Dokumentär, S6:A1

  Under 2019 drabbades North Carolina av en serie skakande händelser - fyra hajattacker på mindre än två månader. Angreppen chockade såväl lokalbefolkning som semesterfirare.

 • Avsnitt 2 - Terror i tropikerna
  Djur, Dokumentär, S6:A2

  Hawaiis Big Island är ett av USA:s mest populära turistmål, men mellan 2013 och 2015 skakas öns stränder av nio brutala hajattacker. De ohyggliga händelserna chockar såväl lokalinvånare som turister.

 • Avsnitt 4 - Röda havets fasa
  Djur, Dokumentär, S6:A4

  I December 2010 förvandlade hajar semesterparadiset Sharm El Sheikh i Egypten till skådeplatsen för fem blodiga hajattacker under en enda vecka. Fram tills dessa tragiska händelser hade hajattacker varit i princip obefintliga här.

 • Avsnitt 5 - Blodspår i sanden
  Djur, Dokumentär, S6:A5

  Till Bahamas strömmar normalt turister från hela världen, men 2019 utbryter kaos på öns stränder. Tre strandbesökare attackeras av hajar. En av dem dör av sina skador och attackerna skapar panik bland öinvånare och semesterfirare.

 • Avsnitt 6 - Kap Fruktan
  Djur, Dokumentär, S6:A6

  Magnifika Västkap i Sydafrika är vida känt för sina sandstränder, soliga klimat och utmärkta surfmöjligheter, men bara under det senaste decenniet har området drabbats av 27 hajattacker, varav elva dödsfall och två amputationer.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer