vidare till tv.nu

When the Dust Settles
Når støvet har lagt sig

Drama • Danmark

Vi följer åtta personer före, under och i efterdyningarna av en terroristattack i Köpenhamn, och hur deras liv kommer flätas samman med varandras.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Avsnitt 1
  Drama, S1:A1

  Mortens och Camillas bröllopsdag förmörkas av sonens missbruk, kocken Nikolaj smider nya karriärplaner och Jamal kämpar med att ta körkort. Och när 9-åriga Marie hittar en väska med vapen, får det konsekvenser för justitieministerns äktenskap.

  SVT Play
 • Avsnitt 2 - Avsnitt 2
  Drama, S1:A2

  Elisabeth informeras om vapenfyndet, men vill inte ha ut nyheten i pressen. Jamals förhållande till storebrodern blir alltmer ansträngt. Den hemlösa Ginger irriterar sig på myndigheterna och Holger försöker fly från sitt äldreboende.

  SVT Play
 • Avsnitt 3 - Avsnitt 3
  Drama, S1:A3

  Nyheten om vapnen läcker ut och Elisabeth beslutar sig för att avgå. Morten och Camilla kommer hem till en förstörd lägenhet och det blir nya hårda regler för Albert. Sångerskan Lisas dubbelliv tar en oväntad vändning.

  SVT Play
 • Avsnitt 4 - Avsnitt 4
  Drama, S1:A4

  Terrorhotet ställer Elisabeth inför ett svårt dilemma. Nikolaj vill testa den nya restaurangen med en provmiddag. Louise tvingas låta Marie vara ensam hemma. Lisa ger sin man en överraskning och Jamal väljer bort familjen till förmån för Alban.

  SVT Play
 • Avsnitt 5 - Avsnitt 5
  Drama, S1:A5

  Det är premiärkväll för Restaurant Svin och Nikolaj övertalar Louis att jobba, trots att det är Maries födelsedag. Alban sätter Jamal på prov och Lisa överraskar Philip med ett oanmält besök.

  SVT Play
 • Avsnitt 6 - Avsnitt 6
  Drama, S1:A6

  Nyheterna domineras av terrordådet. Jamal är paranoid och försöker utplåna alla spår till Alban. Elisabeth sörjer men beslutar sig för att trots sin förlust jobba vidare. Morten ångrar hur han reagerade mot Albert.

  SVT Play
 • Avsnitt 7 - Avsnitt 7
  Drama, S1:A7

  Jamal är huvudmisstänkt och söker upp Alban för att få hjälp. Elisabeth tar till riskabla metoder i jakten på gärningsmännen. På sjukhuset har Marie piggnat till, men minns ingenting, och Louise vet inte vilken version hon ska berätta.

  SVT Play
 • Avsnitt 8 - Avsnitt 8
  Drama, S1:A8

  Jamal är huvudmisstänkt och Elisabeth besöker honom i fängelset. Nikolaj har fått en idé om ett nytt restaurangkoncept och Morten beslutar sig för att låta ödet styra i både stort och smått.

  SVT Play
 • Avsnitt 9 - Avsnitt 9
  Drama, S1:A9

  Jamal har fått et stempel på seg i lokalsamfunnet til tross for at Gingers bevismateriale peker på nye mistenkte, og familien er bekymret for ham. Marie blir skrevet ut fra sykehuset og har en hemmelig plan.

  SVT Play
 • Avsnitt 10 - Avsnitt 10
  Drama, S1:A10

  Gjerningsmennene har blitt plassert i varetekt. Elisabeth får høre detaljer om motivet deres, og må revurdere den politiske ideologien sin. Albert viser en ny side av seg selv da han forsøker å redde familien.

  SVT Play