vidare till tv.nu
ANNONS
logga in

Nikolaj och Julie
Nikolaj og Julie

...

Danmark
DramaKonstRomantikSpecial
0
0

När copywritern Nikolaj och juristen Julie möts känner de genast att de har träffat den rätta. De går raskt framåt med bröllop, hus och barn, men i takt med att vardagsstressen ökar börjar också oväntade sprickor uppstå i deras äktenskap.
Mer drama? Kolla här...sektionspartner

Säsonger och avsnitt

Säsong 3
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
Säsong 3
 • Avsnitt 1
  Drama, Konst, Romantik, Special, S3:A1

  Nikolaj är numera sambo med Kim, men kommer inte överens med hennes son Mark. Julie och Lars renoverar sitt hus och ser fram emot ett nytt barn när Lars gamla problem åter kommer upp till ytan. Philip har valt att lämna byrån.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2
  Drama, Konst, Romantik, Special, S3:A2

  Julie och Lars renoverar sitt hus och ser fram emot att välkomna ett gemensamt barn till världen. Søs verkar äntligen vara på väg att finna kärleken, medan Frank och Karinas äktenskap i sämre skick än någonsin.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3
  Drama, Konst, Romantik, Special, S3:A3

  Nikolaj kämpar för att vinna vårdnaden om Emma samtidigt som han och Kim funderar på att köpa hus. Julie har gjort slut med Lars, men är osäker på om hon har gjort rätt. Frank och Karina är nära skilsmässa när Frank plötsligt möter en speciell tjej.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4
  Drama, Konst, Romantik, Special, S3:A4

  Nikolaj och Kim har köpt hus och funderar på att gifta sig. Søs får äntligen återkoppling på sin dansföreställning och får ett frestande erbjudande. Frank och Karina har gått vidare med sina liv och Philip gör allt han kan för att hjälpa Edvard.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5
  Drama, Konst, Romantik, Special, S3:A5

  Nikolaj och Kim flyttar in i sitt nya hus, redo att bygga en gemensam framtid, men först måste Nikolaj möta Emma i rätten. Plötsligt vänds Nikolajs hela värld upp och ner och stora förändringar väntar för samtliga av de sex vännerna.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6
  Drama, Konst, Romantik, Special, S3:A6

  Nikolaj planerar att ge sig iväg på en längre resa, men först måste han konfrontera Emma och Julie. Julie har fått tillbaka sitt gamla jobb och försöker att få ordning på sitt liv igen. Søs har fullt upp med sin bröllopsplanering.

  TV4 Play
  C More
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer