vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Animerat, Kriminalare

No Activity

USA

Om de misssöden som drabbar de inblandade personerna i en stor drogkartellrazzia, inklusive två lågt rankade poliser, två brottslingar och två mexikanska tunnelgrävare.

Säsonger och avsnitt

Säsong 3
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
Säsong 3
 • Avsnitt 1 - Tooth and Nail
  Animerat, Kriminalare, S3:A1

  Under ett spaningsuppdrag i San Diegos red-light-distrikt upptäcker de nyligen degraderade poliserna Cullen och Tolbeck misstänkt aktivitet. Janice från sambandscentralen blir inte glad när Clint, en tidigare flamma och medarbetare, blir hennes chef.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 2 - Flight JA61
  Animerat, Kriminalare, S3:A2

  Cullen får i uppdrag att hjälpa konstapel Charles Brock att få ett nyckelvittne i utredningen mot Las Hormigas-kartellen utlämnad men ombord på planet brakar helvetet loss.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 3 - There's No Ocean in the Wichita
  Animerat, Kriminalare, S3:A3

  Cullen försöker sätta gränser medan en omskakad Brock försöker acceptera sin nya situation. Under tiden ökar Janices frustration över invasionen av BopBot och Chief och Gary måste rätta till ett stort misstag.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 4 - Death Knock
  Animerat, Kriminalare, S3:A4

  När Cullen och Tolbeck förbereder sig för att meddela Doris familj om att hon är finito får de ett oväntat besök från FBI-agenten Dustin Kasprowicz.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 5 - Leon's Retirement Party
  Animerat, Kriminalare, S3:A5

  Leon ska gå i pension och anordnar en fest men Cullen och Tolbeck är osäkra på hans avsikter. Clint konfronterar Janice om hennes hat mot BopBot men samtalet blir förvandlas snabbt till ett omvärderande av deras tidigare kärleksrelation.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 6 - Kasprowicz v. Haldeman
  Animerat, Kriminalare, S3:A6

  Den före detta polisen Josh Haldeman är vanärad och sitter bakom galler, där han blir förhörd av agent Kasprowicz. På sambandscentral har Clint och BopBots lyckats infiltrera avdelningen och allas jobb kan stå på spel.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 7 - Googy
  Animerat, Kriminalare, S3:A7

  Cullen får en ny partner, hans flickvän biträdande poliskommissarie Sophie Beyers, men när de utbyter presenter för att fira tre månader och nio dagar tillsammans visar det sig att det blir litet för mycket att arbeta så nära varandra.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 8 - Oops Sorry
  Animerat, Kriminalare, S3:A8

  Efter att ha förlorat ytterligare ett nyckelvittne i utredningen mot Las Hormigas-kartellen tvingas Cullen ta itu med konsekvenserna... och FBI-agenten Dustin Kasprowicz. Janice återvänder för att konfrontera Clint och levererar chockerande nyheter.

  Comhem Play+

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer