vidare till tv.nu
Se trailer
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Dramakomedi, Kriminalare

No Offence

8.0 IMDb2015

Från en fallfärdig polisstation på fel sida om Manchester följer vi en grupp poliser ut på fältet, som alla undrar vad de har gjort för ont för att hamna i detta elände. Knarklabb, mordbrännare och nynazister är vardagsmat för det sammansvetsade gänget, under ledning av den oerhört kompetenta men dock instabila kommissarie Vivienne Deering. När en skruvad seriemördare härjar i trakten, börjar till och med de mest hårdnackade av de erfarna poliserna att vackla.

Säsonger och avsnitt

Säsong 3
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
Säsong 3
 • Avsnitt 1 - Episode 1
  Dramakomedi, Kriminalare, S3:A1

  Ett möte inför ett borgmästarval slutar tragiskt när en skytt med uppsåt att döda kommer in i huset. Viv och teamet måste snabbt gripa mördaren och hitta motivet till försöket att mörda en borgmästarkandidat i underläge.

  Comhem Play+
  HBO Nordic
 • Avsnitt 2 - Episode 2
  Dramakomedi, Kriminalare, S3:A2

  Becketts nästa mål är barnen i Manchester. Deering och hennes team måste spåra ett förgiftat parti med halalkött som Beckett har släppt ut i staden innan det är för sent. Under sökandet upptäcker Dinah en undercoverpolis explosiva hemlighet.

  Comhem Play+
  HBO Nordic
 • Avsnitt 3 - Episode 3
  Dramakomedi, Kriminalare, S3:A3

  Valdagen är inne; teamet intar högsta beredskap. När en man hittas död verkar det som om Becketts terrorvälde eskalerar. Men teamet är Beckett på spåren. Ett möte mellan honom och hans flyktförare ger dem hopp om att gripa honom.

  Comhem Play+
  HBO Nordic
 • Avsnitt 4 - Episode 4
  Dramakomedi, Kriminalare, S3:A4

  Deering och teamet har 48 timmar på sig att få Dennis att förråda sin bäste vän och bli polisinformant. Dennis viker inte en tum, men när Viv blottar hans djupaste osäkerhetskänslor öppnas fördämningarna till mer än hon hade väntat sig.

  Comhem Play+
  HBO Nordic
 • Avsnitt 5 - Episode 5
  Dramakomedi, Kriminalare, S3:A5

  Deering och teamet har en ny chef, kriminalkommissarie Taylor, som genomför en ny hård agenda. Teamet undviker inblandning från Taylor när de försöker arrangera ett möte öga mot öga med mördaren Beckett.

  Comhem Play+
  HBO Nordic
 • Avsnitt 6 - Episode 6
  Dramakomedi, Kriminalare, S3:A6

  Det återstår bara ett val för Deering och teamet. De sätter en spektakulär plan i verket för att få rättvisa skipad en gång för alla. Men teamets geniala strategi hotas när en av deras egna blir kidnappad.

  Comhem Play+
  HBO Nordic

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer