vidare till tv.nu

Normala människor
Normal People

Drama, Romantik • Storbritannien

Connell och Marianne växer upp i samma småstad. Connell är den populära killen och Marianne den märkliga enstöringen. De träffas, ligger, gör slut. Och så fortsätter det hela vägen till universitetet i Dublin, där rollerna plötsligt kastas om.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Avsnitt 1
  Drama, Romantik, S1:A1

  Connell och Marianne växer upp i samma småstad. Connell är den populära fotbollskillen och Marianne den priviligierade men märkliga enstöringen. Men de har ändå ett band som förenar dem.

  SVT Play
 • Avsnitt 2 - Avsnitt 2
  Drama, Romantik, S1:A2

  Connell och Mariannes relation fortsätter i smyg och de ligger för första gången. Väl i skolan kommer Connell med undanflykter för sina vänner varför han inte kunde träffa dem under helgen som gått.

  SVT Play
 • Avsnitt 3 - Avsnitt 3
  Drama, Romantik, S1:A3

  Studentbalen närmar sig och tjejerna på skolan förbereder ett event. Marianne blir tillfrågad ifall hon kan hjälpa till men känner sig genast obekväm. På klubben försöker en av Connells vänner närma sig Marianne, men Rachel förhåller sig kylig.

  SVT Play
 • Avsnitt 4 - Avsnitt 4
  Drama, Romantik, S1:A4

  Månader har passerat och Connell har precis anlänt till universitetet Trinity i Dublin. Han flyttar in i ett delat boende med andra studenter men känner sig inte hemma bland de välbärgade studiekamraterna.

  SVT Play
 • Avsnitt 5 - Avsnitt 5
  Drama, Romantik, S1:A5

  Connell och Marianne börjar träffas igen i Dublin, men bara som vänner. Hon introducerar honom till sitt gäng och Theresa blir intresserad av Connell. Marianne dejtar fortfarande Gareth, men känslorna för honom har börjat svalna.

  SVT Play
 • Avsnitt 6 - Avsnitt 6
  Drama, Romantik, S1:A6

  Connell och Marianne är återigen tillsammans. Connell har återfått sitt självförtroende allt mer, håller presentationer inför klassen och får bättre betyg. Han är dock kluven till att visa upp sina känslor inför Mariannes vänner.

  SVT Play
 • Avsnitt 7 - Avsnitt 7
  Drama, Romantik, S1:A7

  Connell och Marianne stöter ihop hemma i Sligo. De har inte träffat varandra sedan de gjorde slut och de kallpratar en stund innan de skiljs åt. Tillbaka i Dublin pluggar de båda hårt inför sina slutprov.

  SVT Play
 • Avsnitt 8 - Avsnitt 8
  Drama, Romantik, S1:A8

  Det har blivit sommar. Connell och Niall besöker Mariannes sommarhus i Italien och känslorna mellan Connell och Marianne väcks till liv på nytt. De har nu partners på varsitt håll, men är de verkligen de rätta för dem?

  SVT Play
 • Avsnitt 9 - Avsnitt 9
  Drama, Romantik, S1:A9

  Marianne är på ett utbytesår i Sverige. Efter att hon gjort slut med Jamie förlorade hon också en del vänner. Hon håller kontakten med Connell och Joanna, och träffar Lukas på en fest. Connell trivs med livet tillsammans med Helen.

  SVT Play
 • Avsnitt 10 - Avsnitt 10
  Drama, Romantik, S1:A10

  Connell och Helen firar nyåret i Dublin, och i ett gruppmeddelande frågar folk var Rob håller hus. Nästa morgon kommer nyheten fram att Rob dött. Beskedet tar hårt på Connell som allt mer distanserar sig från Helen.

  SVT Play
 • Avsnitt 11 - Avsnitt 11
  Drama, Romantik, S1:A11

  Marianne har återvänt till Carricklea över sommaren. Hon och Connell tillbringar helgerna tillsammans, trots att han fortfarande bor kvar i Dublin. Efter en sen utekväll diskuterar de sin vänskap och sin oundvikliga attraktion till varandra.

  SVT Play
 • Avsnitt 12 - Avsnitt 12
  Drama, Romantik, S1:A12

  Marianne och Connell är tillbaka i Dublin som ett par. Livet är fridfullt och bara pågår, men Connell blir erbjuden att fortsätta sina studier i New York. De väljer att inte prata om det, tills det inte längre går att ignorera.

  SVT Play