vidare till tv.nu

Dokumentär

North America with Simon Reeve

2019

Följ med Simon Reeve på en resa från Alaska till de tropiska djunglerna i Costa Rica. Under sin färd genom de storslagna landskapen möter han engagerande och färgglada karaktärer och belyser sociala och politiska problem.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Granne med vildmarken
  Dokumentär, S1:A1

  Simon Reeve ger sig av på en resa över Nordamerika med start i Alaskas vildmark, där klimatkrisen gör sig påmind genom smältande glaciärer.

 • Avsnitt 2
  Dokumentär, S1:A2

  In the second leg of his journey, Simon travels down the Rocky Mountains. In Montana, he meets a former Silicon Valley executive who has envisaged a new future for the land.

 • Avsnitt 3 - Det oglamorösa Kalifornien
  Dokumentär, S1:A3

  I Kalifornien besöker Simon Reeve staden Paradise som drabbats extremt hårt av skogsbränder. I Los Angeles följer han med två läkare som hjälper stadens många hemlösa och i öknen nära den mexikanska gränsen besöker han Slab City.

 • Avsnitt 4
  Dokumentär, S1:A4

  In Texas, Simon joins the US Border Patrol, who pick up migrants who have illegally crossed the Rio Grande river in search of a new life.

 • Avsnitt 5 - Djurliv och ekoturismen
  Dokumentär, S1:A5

  Simon reser över Centralamerika, från Karibien till Stilla havet. Han börjar med att dyka vid ett korallrev och besöker ett räddningscenter för föräldralösa manater. Den sista destinationen är Costa Rica.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer