vidare till tv.nu
Se trailer
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Dokumentär, Reality

Obsessed - maniska tankar
Obsessed

6.8 IMDb2009 • USA

Om folk som lider av ångestsyndrom, till exempel tvångssyndrom, panikångest, social fobi eller generaliserat ångestsyndrom. Med fokus på hur dessa tillstånd påverkar deras liv beskrivs också hur de kan behandlas med kognitivbeteendeterapi.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1 - Cindee; Graham
  Dokumentär, Reality, S2:A1

  Cindee tränar tvångsmässigt och ägnar så mycket tid åt sitt löpband och på gymmet att hon försummar familjen. Graham har bacillskräck och tvättar händerna 150 gånger om dagen, vilket tär på hans förhållande med hustru och barn.

 • Avsnitt 2
  Dokumentär, Reality, S2:A2

  Rockmusikern Chad utövar flera ritualer dagligen. De tar upp en stor del av hans vardag och han är rädd för att något kommer hända honom. Nicole är besatt av tankar att hennes dotter kommer att bli kidnappad eller dö.

 • Avsnitt 3
  Dokumentär, Reality, S2:A3

  Sharon räknar saker tvångsmässigt och får ofta panikångestanfall. Hon tror också att vissa ritualer kan hålla hennes cancersjuka mor vid liv. Patricia lever med den ständiga rädslan att hon kommer att drabbas av en livshotande sjukdom.

 • Avsnitt 4 - William; Nanci
  Dokumentär, Reality, S2:A4

  William räknar tvångsmässigt och är obekväm med udda antal. Han har bacillskräck och hans tvångssyndrom har förstört hans äktenskap och gjort honom arbetslös. Nanci har blivit starkt påverkad av tre dödsfall i sin familj och städar tvångsmässigt.

 • Avsnitt 5 - Paul; Robin
  Dokumentär, Reality, S2:A5

  Musikern Paul i Los Angeles kontrollerar tvångsmässigt sin spis och sina eluttag eftersom han är rädd för att orsaka en eldsvåda som kan döda alla i hyreshuset där han bor. Ibland tar det hela natten och beteendet har tagit över Pauls liv.

 • Avsnitt 6
  Dokumentär, Reality, S2:A6

  Margarets barn har en dödlig sjukdom och hon har blivit besatt av rädsla för matförgiftning. Hon äter endast ett äpple varannan dag och har drabbats av hjärtinfarkt. Amy städar tvångsmässigt till den grad att hon försummar sin son.

 • Avsnitt 7
  Dokumentär, Reality, S2:A7

  Al och hans två döttrar Tammy och Jodi lider alla tre av agorafobi. Al har knappt kunnat gå hemifrån på 30 år och Jodi vågar inte ens korsa en bro om hon skulle behöva uppsöka läkare. De hoppas kunna återfå kontroll över sina liv.

 • Avsnitt 8
  Dokumentär, Reality, S2:A8

  Mark tror att han kan skydda sin familj genom att knacka på ytor och räkna tvångsmässigt. Sarihn har bacillskräck och tvättar hela tiden sitt badrum och kök. Hon bär latexhandskar offentligt. Beteendet har förstört hennes karriär.

 • Avsnitt 9 - Rashawndalyn; Melody
  Dokumentär, Reality, S2:A9

  Rashawndalyn lever i konstant skräck för att bli dödssjuk efter att en läkare hittat precancerösa celler i hennes kropp. Nu har hon förlorat sitt jobb och kan komma att bli hemlös. Melody är så rädd för matförgiftning att hon inte kan leva ensam.

 • Avsnitt 10
  Dokumentär, Reality, S2:A10

  Phillip arbetar tvångsmässigt i trädgården och städar konstant. Tvångssyndromet har en inverkan på Phillips relation till sina två barn. Kerries bacillskräck är så allvarlig att hon inte tål att vidröras av andra.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer