vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

Official Competition
Competencia oficial

...

115 min
ArgentinaSpanien
Komedi
0
0

Under sitt nya prestigeprojekt försöker filmregissören Lola tämja två skådespelarlegender som dessutom är rivaliserande egocentriker. Den firade Hollywoodstjärnan Félix är van vid att allt ljus faller på honom, medan radikale teateraktören Iván brinner för det sanna och äkta. Under repetitionerna exponeras de båda divorna för den kompromisslösa Lola som inte backar för att utsätta dem för vare sig faror, fällor eller förnedring i konstens namn.
Mer komedi? Kolla här...sektionspartner
ANNONS
ANNONS
ANNONS
Från kritikerna
  • Penélope Cruz är galet rolig som krävande demonregissör.

  • ...en mörk, men inte riktigt svart, komedi om konstnärsegon, fåfänga och konstens villkor och Penélope Cruz fångar på pricken en driven, kvinnlig indieregissör...

  • De iberiska celebriteterna Antonio Banderas och Penélope Cruz spinner loss i bitvis vass satir om krocken mellan hög- och lågkultur i filmbranschen.

  • Penelope Cruz skiner i rollen som hyllad regissör med excentriska metoder.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy