vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

Okay

...

97 min
Danmark
Drama
0
0

Nete har fullt upp att balansera både sin karriär och familjelivet. När hennes pappa får veta att han endast har tre veckor kvar att leva flyttar han in med Netes familj. Det blir en stor omställning för alla inblandade.
Mer drama? Kolla här...sektionspartner

Streama Okay

Direktlänk saknas då kanalen valt att inte vara kund hos tv.nu
Viaplay
Prenumeration
Direktlänk saknas då kanalen valt att inte vara kund hos tv.nu
HBO Max
Prenumeration
ANNONS
ANNONS
ANNONS
Från kritikerna
  • Paprika Steen är en skådespelerska som man lägger märke till, inte bara för namnet. Det lyser om henne på ett alldeles särskilt vis.

  • ...effektivt berättad i snabba klipp med många närbilder. Rollprestationerna är genomgående starka, rytmen het och känslan äkta.

  • Don't be fooled by the ironic title - - this Danish mid-life-crisis drama deals with terminal illness, marital infidelity and dysfunctional family relationships, to name but a few.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy