vidare till tv.nu
Se trailer
Hur snabb är du i tanken? Testa vårtsektionspartner

Drama, Miniserie

Olyckan
The Accident

2019 • Storbritannien

En fruktansvärd olycka drabbar walesiska staden Glyngolau. Tragedin river upp relationer, ställer invånarna mot varandra och gamla vänner blir plötsligt fiender.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Avsnitt 1
  Drama, Miniserie, S1:A1

  En grupp tonåringar i en walesisk stad bryter sig in på en byggarbetsplats, en explosion sker och taket rasar ner. Alla omkommer förutom Leona. Lokalbefolkningen chockas svårt och frågan alla ställer sig är - vem bär skulden?

  SVT Play
 • Avsnitt 2 - Avsnitt 2
  Drama, Miniserie, S1:A2

  Några dagar har gått sedan olyckan hände och Polly misstänker att hennes make Iwan döljer något. Angela samlar familjerna för att ta reda på vem som bär ansvaret för explosionen.

  SVT Play
 • Avsnitt 3 - Avsnitt 3
  Drama, Miniserie, S1:A3

  Förundersökningen inleds och Iwan, Alan och Harriet förhörs. De andra familjerna ber Polly att gå bakom ryggen på sin make Iwan för att få fram bevis. Harriets chef ber henne att fatta ett omöjligt beslut.

  SVT Play
 • Avsnitt 4
  Drama, Miniserie, S1:A4

  Harriet anklagas för grov vårdslöshet och vållande till annans död. Angela och de andra familjerna har kämpat hårt för att få till ett åtal mot företaget som de anser vara skyldigt. Polly är orolig för sin dotter Leona som vill vittna i rättegången.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer