vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

Otrohet
Overspel

...

Nederländerna
DramaKriminalare
0
0

Fotografen Iris och advokaten Willem möts av en slump och blir direkt attraherade av varandra, men de är båda gifta. Samtidigt som de försöker hantera sina känslor blir både de och deras familjer inblandade i en härva av korruption, lögner och mord.
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
ANNONS
ANNONS
ANNONS
ANNONS

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1
  Drama, Kriminalare, S2:A1

  Couwenberg är orolig och frågar Willem om han planerar att vittna emot honom. Trots att deras relation är stabil har Willem svårt att anförtro sig till Iris om sina juridiska problem. Elsie har det tufft i fängelset.

  C More
 • Avsnitt 2
  Drama, Kriminalare, S2:A2

  Iris och Marit anar att det ligger något mer bakom Willems försvinnande och trycker på för att polisen ska utreda fallet. Samtidigt leder ett brev från Willem till att Iris börjar ifrågasätta deras relation. Elsie får komma hem igen, iklädd fotboja.

  C More
 • Avsnitt 3
  Drama, Kriminalare, S2:A3

  Iris gör allt hon kan för att bevisa att anteckningen hon fick inte var skriven av Willem. Elsie får ett störande meddelande på sin dator.

  C More
 • Avsnitt 4
  Drama, Kriminalare, S2:A4

  Med tvekan ringer Elsie Couwenberg som sedan kontaktar polisen. Polisen ökar takten och utredningen accelererar omedelbart.

  C More
 • Avsnitt 5
  Drama, Kriminalare, S2:A5

  Mike misstankar faller för döva öron på polisstationen, medan Iris och Raymi snubblar över sanningen. Mike får ett tungt ansvar som kan få dödliga konsekvenser.

  C More
 • Avsnitt 6
  Drama, Kriminalare, S2:A6

  Mike blir avstängd efter att ha tagit fotot och utsatt Willem för fara. Lösensumman har överlämnats men Willem har inte återvänt och familjen är i upplösningstillstånd. Ett anonymt meddelande vittnar om att Willems liv hänger på en skör tråd.

  C More
 • Avsnitt 7
  Drama, Kriminalare, S2:A7

  Ett tvivelaktigt foto av Willem övertygar Iris och det finns en känsla av ånger eftersom både Pepijn och polisen börjar ifrågasätta deras tidigare beslut.

  C More
 • Avsnitt 8
  Drama, Kriminalare, S2:A8

  Iris fortsätter att tvivla på om Willem verkligen är död. Hon försöker komma i kontakt med sin fiende Elsie och ställa henne ett antal frågor.

  C More
 • Avsnitt 9
  Drama, Kriminalare, S2:A9

  Stormen har knappt hunnit lägga sig efter förra säsongen förrän berättelsen om utomäktenskapliga affärer, svek och mord fortsätter i säsong två. Willem och Iris är tillbaka, men denna gång är allt annorlunda. Faran är större och mycket mer står på spel när en kidnappning plötsligt knuffar båda fa...

  C More
 • Avsnitt 10
  Drama, Kriminalare, S2:A10

  Det enda Elsies kan tänka på är att försöka göra en affär. Couwenberg får ett textmeddelande från den anonyma användaren.

  C More
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy