vidare till tv.nu
Aldrig vuxen

Aldrig vuxen

Komedi, Underhållning

Vi följer ungdomskompisarna som vuxit upp, skaffat barn och nu själva har tonårsbarn hemma. Efter äventyr i världen har de nu alla flyttat hem till barndomens grannskap och upplever tonårstidens vedermödor –från andra hållet.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Komedi, Underhållning, S1:A1

  Änklingen Andreas får en chock när han inser att omgivningen förväntar sig att han ska börja dejta igen. Tone spionerar på sonen i hans digitala kanaler och gör en oväntad upptäckt. Hjalmar får en otrevlig upplevelse när han träffar en gammal klasskamrat.

  Dplay
 • Avsnitt 2
  Komedi, Underhållning, S1:A2

  Det är dags att prata med barnen om blommor och bin? Tone och Rakel tänker ta snacket med Erling, men är mycket osäkra. Hjalmar får veta att hans nemesis redan har haft det viktiga samtalet med sonen. Andreas gör tappra försök att prata om sex med döttrarna.

  Dplay
 • Avsnitt 3
  Komedi, Underhållning, S1:A3

  Dottern Julie hamnar i bråk på skolan och Andreas känner sig tvungen att kombinera barnuppfostran och jobb. Tone och Rakel har anmält sig som funktionärer till loppmarknaden, men Rakel vill ta på sig rollen som auktionsförrättare.

  Dplay
 • Avsnitt 4
  Komedi, Underhållning, S1:A4

  Janne vill lära känna sin unga hippa danslärare och råkar ljuga lite. Tone och Rakel ser fram emot att träffa Rakels föräldragrupp men kvällen får oväntade konsekvenser. Børre går på kurs i sexualundervisning och får kontakt med en kvinnlig kollega.

  Dplay
 • Avsnitt 5
  Komedi, Underhållning, S1:A5

  En av Erlings vänner har olovandes lånat ett dataspel. När gossens familj drar på höstlov smyger sig Tone och Janne in i deras hus för att leta rätt på spelet. Andreas har planerat en lugn hemmahelg utan barn men hans chef lurar honom att gå på dejt.

  Dplay
 • Avsnitt 6
  Komedi, Underhållning, S1:A6

  Andreas flirtar med en kvinna som är yngre än han själv, men minns han vad kvinnor gillar hos en man? Rakel sätter Erlings rykte på spel när hon avslöjar en intim detalj inför hans coola klasskompisar. Janne och Hjalmar är ensamma hemma och utnyttjar tiden väl.

  Dplay
 • Avsnitt 7
  Komedi, Underhållning, S1:A7

  Tone och Janne ska till stugan för att äta gott, dricka vin och känna frihetskänslan. Men det visar sig att två ynglingar bor i grannstugan. Och när det visar sig att damerna glömt att ta med vin får de bita i det sura äpplet och knacka på hos ungdomarna.

  Dplay
 • Avsnitt 8
  Komedi, Underhållning, S1:A8

  Hjalmar får veta att sonen Mikkel har betett sig oschysst och drar med både Janne och sonen för att reda upp det. Andreas letar efter någon att fira bröllopsdagen med. Tone och Rakel snofsar till sig när skolan bjuder in till pappa-dag för att Erling inte ska känna sig utanför.

  Dplay
 • Avsnitt 1001
  Komedi, Underhållning, S1:A1001

  I denna humorserie följer vi ungdomskompisarna som vuxit upp, skaffat barn och nu själva har tonårsbarn hemma. Nu får de uppleva tonårstidens vedermödor –från andra hållet.

  Dplay