vidare till tv.nu

Komedi, Underhållning

Aldrig vuxen

Änklingen Andreas har fått nytt dejting-självförtroende. Tone och Rakel kämpar med sitt äktenskap och Janne och Hjalmar längtar tillbaka till tiden före barnen.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1
  Komedi, Underhållning, S2:A1

  Tone och Janne missuppfattar inbjudan till en minnesstund. Andreas går på nästa dejt men får en tankeställare när han önskar sig frihet och ett liv utan barn.

  Discovery+
 • Avsnitt 2
  Komedi, Underhållning, S2:A2

  Tone och Rakel bjuder in Erlings dejt på middag men den nya svärdottern infriar inte riktigt förväntningarna. Janne minns en tidigare kärlek och tar chansen att bli beundrad. Det visar sig att det är sådär med självinsikten.

  Discovery+
 • Avsnitt 3
  Komedi, Underhållning, S2:A3

  Andreas är med som extra vuxen på en klassutflykt. Han träffar en trevlig mamma som han försöker sig på att flörta med. Tone tror att hon skickat en vågad bild till Rakel, men den hamnar i fel händer.

  Discovery+
 • Avsnitt 4
  Komedi, Underhållning, S2:A4

  Tone och Rakel vill lära Erling att finna ro i skogen, men själva blir de vettskrämda när de möter naturens okända faror. Andreas får bättre självförtroende av sina nya glasögon. men faller ändå till föga på en dubbeldejt.

  Discovery+
 • Avsnitt 5
  Komedi, Underhållning, S2:A5

  Andreas kallas in på möte i skolan, men Julie bedyrar sin oskuld. Hjalmar får veta att Sondre tagit åt sig äran för hans egen legendariska graffiti-tagg och kampen om ägandeskapet startar.

  Discovery+
 • Avsnitt 6
  Komedi, Underhållning, S2:A6

  Janne misstänker att Hjalmar flörtar med någon på jobbet, men när hon träffar Hjalmars kollegor upptäcker hon att han behöver hennes stöd. Tone och Rakel får veta att Erling skrutit om sexuella upplevelser han haft med en skolkamrat.

  Discovery+
 • Avsnitt 7
  Komedi, Underhållning, S2:A7

  Janne är avundsjuk på Martine och Hjalmars goda relation och börjar tvivla på om Martine ens gillar henne. Tone tycker inte om att Rakel samarbetar med författaren hon kysste - och Rakels lösning på problemet är ovanlig.

  Discovery+
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer