vidare till tv.nu

Komedi

Alla utom vi

Hilma och Ola försöker desperat bli gravida. De kämpar för att bilda familj, samtidigt som deras omgivning lägger sig i med råd om hur man bäst lyckas med det.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Komedi, S1:A1

  Det ofrivilligt barnlösa paret Ola och Hilma Wengelin ska påbörja en IVF-behandling. Dock visar sig den första dagen på fertilitets-kliniken vara allt annat än glamourös eller enkel.

  Discovery+
 • Avsnitt 2
  Komedi, S1:A2

  Hilma påstår att livet sviker alla hennes förhoppningar samtidigt som paret bjuds på en middag hos Olas föräldrar - en familjemiddag där osmaklig hjälp tycks finnas.

  Discovery+
 • Avsnitt 3
  Komedi, S1:A3

  När ett eländigt besked når det kämpande paret behöver både Ola och Hilma egentid för att ventilera frustration till sina närstående om hur de ska fortskrida.

  Discovery+
 • Avsnitt 4
  Komedi, S1:A4

  Ola och Hilma överväger att bli gravida via spermadonation - men att välja rätt donator blir snabbt ett obekvämt och snårigt ämne.

  Discovery+
 • Avsnitt 5
  Komedi, S1:A5

  Livet utan barn blir än mer påtaglig för Ola och Hilma över en middag med vänner. Frustrerade Hilma närvarar på ett gruppmöte för ofrivillig barnlöshet.

  Discovery+
 • Avsnitt 6
  Komedi, S1:A6

  Sex känns redan som en förpliktelse i parets försök att få barn. Hilma fyller år och i present av Hilmas mamma Ulla bjuds paret på spa för att kittla romantiken.

  Discovery+
 • Avsnitt 7
  Komedi, S1:A7

  Hilma har ett avgörande möte på kliniken för att extrahera ägg. Ola inser att han glömt en jobbpresentation som kan avgöra hela hans arbetskarriär.

  Discovery+
 • Avsnitt 8
  Komedi, S1:A8

  När Ola och Hilmas ekonomiska stöd till IVF-behandlingen inte beviljas tvingas de desperat söka stöd hos den enda de vet kan hjälpa - Hilmas rika men disträa pappa.

  Discovery+
 • Avsnitt 9
  Komedi, S1:A9

  Befruktade embryon injekteras med förhoppning att fästa. Hilma kämpar för att undvika googla farliga symtom. Olas arbete återkopplar med omvälvande besked.

  Discovery+
 • Avsnitt 10
  Komedi, S1:A10

  Säsongsavslutning. Ola och Hilma går igenom intensiva känslor då världens längsta dag fortlöper i väntan på klinikens positiva eller negativa besked till dom.

  Discovery+
 • Avsnitt 101
  Komedi, S1:A101

  Hilma och Ola Wengelin försöker desperat bli gravida. De kämpar för att uppnå drömmen att bilda familj, samtidigt som deras omgivning lägger sig i med diverse kloka råd om hur man bäst lyckas med det

  Discovery+

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer