vidare till tv.nu

Reality, Underhållning

Bachelor Australien
Bachelor Australien

USA • Säsong 8, Avsnitt 2

Dramat från gårdagskvällens cocktailparty ligger fortfarande i luften och det bildas grupperingar bland kvinnorna. En som imponerade lite extra på Locky var Bella, och hon får den första dejten. Vilket inte blir någon stel och trevande historia.

Säsonger och avsnitt

Säsong 8
 • Säsong 6
 • Säsong 7
 • Säsong 8
Säsong 8
 • Avsnitt 1
  Reality, Underhållning, S8:A1

  Säsongsstart. Det är dags för den 30-årige äventyrsguiden Locky Gilbert att börja sitt sökande efter den stora kärleken och möta de kvinnor som vill vinna hans hjärta. Det blir snabbt uppenbart att det är 23 väldigt målmedvetna kvinnor på plats.

  TV4 Play
 • Avsnitt 2
  Reality, Underhållning, S8:A2

  Dramat från gårdagskvällens cocktailparty ligger fortfarande i luften och det bildas grupperingar bland kvinnorna. En som imponerade lite extra på Locky var Bella, och hon får den första dejten. Vilket inte blir någon stel och trevande historia.

  TV4 Play
 • Avsnitt 3
  Reality, Underhållning, S8:A3

  Efter en rejäl överraskning vid gruppdejten känner sig flera av kvinnorna lite överkörda och osäkra. Ett spontant cocktailparty gör att många känner sig pressade att de nu måste hitta tid för att göra ett starkt intryck inför kommande roscermoni.

  TV4 Play
 • Avsnitt 4
  Reality, Underhållning, S8:A4

  Nicole får spendera lite tid själv med Locky, men kommer det att leda till att hon får honom dit hon vill? Gruppdejten innebär att två lag måste gå hårt mot varandra och en enorm rivalitet och ilska mellan två av tjejerna avslöjas.

  TV4 Play
 • Avsnitt 5
  Reality, Underhållning, S8:A5

  Roxi är osäker på vem hon kan lita på och ett enormt drama, fyllt av tårar och paranoia, bryter ut under kvällen. Men en av kvinnorna spenderar tid med Locky på ett sätt som gör de övriga både oroliga och enormt svartsjuka.

  TV4 Play
 • Avsnitt 6
  Reality, Underhållning, S8:A6

  Vad skulle en säsong av Bachelor Australien vara utan ett kompatibilitetstest? Kommer alla damer att spela efter reglerna eller kommer några försöka anpassa sina svar för att vinna extra poäng hos Locky?

  TV4 Play
 • Avsnitt 7
  Reality, Underhållning, S8:A7

  Den vanliga världen gör sig påmind när gruppen får höra nyheter om coronaviruset. Men deltagarna känner att de inte kunde inte vara på en säkrare plats. Dock trevligare... Kvällens cocktailparty blir inte en snäll och konfliktfri tillställning.

  TV4 Play
 • Avsnitt 8
  Reality, Underhållning, S8:A8

  På grund av coronaviruset så skickas Locky och tjejerna hem från herrgården. Men jakten på den rätta slutar inte här - välkomna till Love in Lockdown! Även om dejtandet nu blir annorlunda under en kort tid så saknas INTE romantik och dramatik.

  TV4 Play
 • Avsnitt 9
  Reality, Underhållning, S8:A9

  Snart ska de få träffas på riktigt igen i Bachelor-herrgården. Men först bjuds Roxi, Bella, Steph och Nicole in till en virtuell gruppdejt där de får möjlighet att presentera Locky för sina närmaste. Mötet med Roxis mamma blir spännande.

  TV4 Play
 • Avsnitt 10
  Reality, Underhållning, S8:A10

  Locky och kvinnorna får nu återvända till Bachelor-herrgården och träffas på riktigt igen. Det visar sig direkt att vissa av Lockys relationer har förändrats dramatiskt. Djupare känslor har utvecklats men tidigare gnistor verkar också ha slocknat.

  TV4 Play
 • Avsnitt 11
  Reality, Underhållning, S8:A11

  Det är dags för den första gruppdejten, sedan de alla återvände till herrgården, och nu får tjejerna äntligen göra vad de inte har kunnat göra på ett tag - bli fysiska med Locky. Den chansen tänker de verkligen inte missa...

  TV4 Play
 • Avsnitt 12
  Reality, Underhållning, S8:A12

  Endast fem kvinnor är kvar i loppet om Lockys love. Spänningen och beslutsångesten är enorm när Locky måste göra ett svårt val. Och på cocktailpartyt, med några glas i sig, blir det uppenbart att det inte bara är Locky som mår dåligt av situationen.

  TV4 Play
 • Avsnitt 13
  Reality, Underhållning, S8:A13

  Fyra olika kvinnor är kvar och de erbjuder alla väldigt olika framtider. Det blir inte mindre tydligt när Locky träffar Izzys feministiska mammor, Irenas överbeskyddande storebror, Becs dundersupportande mamma och Bellas no bullshit-raka pappa.

  TV4 Play
 • Avsnitt 14
  Reality, Underhållning, S8:A14

  Säsongsavslutning. Vår australiske bachelor, den 30-årige äventyrsguiden Locky Gilbert, dejtade från början 23 kvinnor. Nu är det bara två kvar. Problemet är - bara - att han är så satans kär i båda två. DET. BLIR. EN. OFÖRGLÖMLIG. FINAL!

  TV4 Play
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer