vidare till tv.nu

Bonde söker fru - Australien
Farmer Wants A Wife Australia

Australia

Kärlekstörstande singelbönder i Australien får hjälp med att hitta sin livspartner. Efter hundratals brev från potentiella partners, får några av dem flytta in på böndernas gårdar. Där får de pröva på livet som lantbrukare medan bonden tar reda på om en av dem kan vara den stora kärleken. Följ med på kärleksäventyr i vackra Australien!

Säsonger och avsnitt

Säsong 10
 • Säsong 9
 • Säsong 10
Säsong 10
 • Avsnitt 1
  , S10:A1

  Säsongsstart. Fem bönder påbörjar det stora kärleksäventyret. De har bjudit in åtta kvinnor var för att komma och träffa dem. Det gäller att göra ett starkt första intryck, för bara fyra av dem får chansen att hänga med hem till gården.

  TV4 Play
 • Avsnitt 2
  , S10:A2

  Bönderna åker hem till sina gårdar. Med sig har de varsin kvinna som de nu ska få spendera tjugofyra timmar med på hemmaplan. Nästa dag kommer resten av de lyckligt utvalda. Men när bönderna ställs inför ett tufft val blir stämningen tryckt.

  TV4 Play
 • Avsnitt 3
  , S10:A3

  Bönderna och deras beundrare samlas för en stor italiensk festmåltid. Men ingenting går som tänkt när en oväntad gäst rör om i grytan och orsakar kaos. En av böndernas romantiska kväll slutar i ett krossat hjärta hos en av kvinnorna.

  TV4 Play
 • Avsnitt 4
  , S10:A4

  De fem bönderna får välja en av sina gäster att bjuda med på en romantisk dejt, bara de två. Dejten är ett viktigt tillfälle för tjejerna att knyta ett starkare band med sin bonde, för i snart behöver bönderna välja om de ska skicka hem någon.

  TV4 Play
 • Avsnitt 5
  , S10:A5

  Halva tiden på gårdarna har nu gått. På en utflykt till en marknad blir det bråk och vänner slutar helt osams. En av kvinnorna blir hemskickad. En bonde introducerar sina gäster för sin exfru, frågan är om det var ett smart drag?

  TV4 Play
 • Avsnitt 6
  , S10:A6

  Bönderna har valt ut en av sina gäster att bjuda med på en romantisk dejt. På gårdarna är det dags för avskedsmiddag, men det blir svårare för bönderna än de trott att skicka hem någon. Det skapar frustration hos de kvarstående gästerna.

  TV4 Play
 • Avsnitt 7
  , S10:A7

  En av bönderna får hjärtskärande nyheter som sätter hans kärleksresa i Bonde söker fru på spel. Det är dags för det sista, avgörande beslutet och böndernas gäster tar till alla medel för att göra ett starkt sista intryck.

  TV4 Play
 • Avsnitt 8
  , S10:A8

  Det är sista dagen innan alla gäster lämnar gårdarna. För bönderna är det dags att bestämma sig för vem de ska skicka hem. Slutligen kommer de ha två potentiella fruar kvar med i äventyret, innan de ska ta det största beslutet i sitt liv.

  TV4 Play
 • Avsnitt 9
  , S10:A9

  Bönderna står inför det sista, ultimata beslutet. För att göra beslutet enklare och få hjälp från sina nära bjuder de med sina kvarstående gäster till familjen. Men kommer familjen hålla med om vem som passar dem bäst som fru?

  TV4 Play
 • Avsnitt 10
  , S10:A10

  Säsongsavslutning. Alex är den sista kvarstående bonden att välja vem han ser som sin framtida fru. En månad efter att alla beslut är tagna gör vi ett återbesök på alla bondgårdar för att ta reda på vilka relationer som hållit.

  TV4 Play
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer