vidare till tv.nu

Reality, Underhållning

Bonde söker fru Norge

43 min

Norska dejtingsugna singelbönder får hjälp med att hitta sin livspartner. De får brev från massor av potentiella partners, men bara några får flytta in på deras gårdar för att prova på livet som lantbrukare. Håll tummarna för att kärlek uppstår!

Säsonger och avsnitt

Säsong 15
 • Säsong 13
 • Säsong 14
 • Säsong 15
 • Avsnitt 1
  Reality, Underhållning, S15:A1

  Säsongsstart. Vi får lära känna årets bönder när programledare Katarina Flatland besöker dem hemma på gårdarna. De bor på olika platser och arbetar på olika sorters gårdar, men gemensamt är ett pirr i magen och längtan efter den stora kärleken.

  TV4 Play
 • Avsnitt 2
  Reality, Underhållning, S15:A2

  Det är dags för bönderna att få sina brev. De fyra bönder med flest brev kommer vi att få följa i deras jakt på kärleken. Med stor förväntan och höga förhoppningar öppnar bönderna sina brev och överväldigas av vad som står skrivet i.

  TV4 Play
 • Avsnitt 3
  Reality, Underhållning, S15:A3

  Bönderna Gudrun, Kristoffer, Ola Einar och Bjørn träffar sina utvalda brevskrivare för speed dating på vackra Engø Gård. Men det är inte helt lätt att veta, efter bara en snabb dejt, vilka som skulle kunna passa in i deras liv på gården.

  TV4 Play
 • Avsnitt 4
  Reality, Underhållning, S15:A4

  Efter intensiva speed dates med alla brevskrivare är det dags för de fyra bönderna att välja vilka de vill ska vara kvar. Alla deltagare är nervösa, har de hunnit visa sig vilka de är och gjort ett tillräckligt gott intryck för att få stanna?

  TV4 Play
 • Avsnitt 5
  Reality, Underhållning, S15:A5

  Det har blivit dags för gruppdejt. Av de som fått stanna kvar hos bönderna gäller det att visa framfötterna, och kanske till och med våga flirta framför alla de andra. Det blir inte lättare av att bönderna själva är blyga.

  TV4 Play
 • Avsnitt 6
  Reality, Underhållning, S15:A6

  Gruppdejten fortsätter och det är pirrigt värre. Bönderna får endast välja fyra personer var som får följa med hem till gården för en romantisk sommar, och alla vill förstås följa med. Bönderna börjar känna pressen, hur ska de göra rätt val?

  TV4 Play
 • Avsnitt 7
  Reality, Underhållning, S15:A7

  Gudrun, Kristoffer, Ola Einar och Bjørn beger sig hem till sina gårdar. Snart får de sällskap av de personer som de valt att fortsätta med efter gruppdejten. Förväntningarna och nervositeten hänger i luften när det är dags att flytta in.

  TV4 Play
 • Avsnitt 8
  Reality, Underhållning, S15:A8

  Sommaren på gården fortsätter och snart måste bönderna välja vilka som ska få stanna på bondgårdarna. Men efter att ha kommit närmare alla under tiden på gården är valet långt ifrån självklart, och för vissa börjar nervositeten kännas av ordentligt.

  TV4 Play
 • Avsnitt 9
  Reality, Underhållning, S15:A9

  I Snåsa bestämmer sig två svartsjuka killar för att spionera på sin bonde, Gudrun, med en kikare. Långt därifrån blir Ola Einar bjuden på en fartfylld resa med en av tjejerna på hans gård. På en annan gård får någon en passionerad kyss.

  TV4 Play
 • Avsnitt 10
  Reality, Underhållning, S15:A10

  Det är upplagt för tårar och frustration, men såklart även kärleksfulla kyssar när tiden är inne för bönderna att göra sitt slutgiltiga val. För Gudrun känns det särskilt svårt, eftersom hon är rädd att behöva såra någon som hon känner starkt för.

  TV4 Play
 • Avsnitt 11
  Reality, Underhållning, S15:A11

  Bönderna tar med sig de gäster som är kvar på romantiska dejter för att se om gnistor uppstår, och för att prata ut med varandra ordentligt på tu man hand. För bönderna som inte är säkra på sina känslor kan dejterna vara avgörande.

  TV4 Play
 • Avsnitt 12
  Reality, Underhållning, S15:A12

  Det är upplagt för tårar och frustration, men såklart även kärleksfulla kyssar, när tiden är inne för bönderna att göra sitt slutgiltiga val. För Gudrun känns det särskilt svårt eftersom hon inte vill såra någon av sina två återstående killar.

  TV4 Play