vidare till tv.nu

Celebrity Ex on the beach: Peak of Love

Säsong 1, Avsnitt 101

Sveriges hetaste singlar söker kärlek! I en ny specialsäsong lämnar Sara Bolay, Alex D’Rosso, Elin Skog och Edwin Ramwall exen på stranden och drar till Åre. I ett romantiskt vinterparadis dejtar de singlar som är där för deras skull. Uppstår kärlek?

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  , S1:A1

  Sara, Edwin, Alex, Elin vill bli kära! De flyttar in i ett vinterparadis i väntan på att singlar som vill lära känna just dem ska bjuda ut dem på dejt. Under husesynen hittar de kärleksbrev. En rosenskimrande, fnittrig stämning breder ut sig.

  Discovery+
 • Avsnitt 2
  , S1:A2

  En telefon ringer. En mörk röst imponerar på Sara med ett dejtingförslag i just hennes smak. Elin och Hampus upptäcker att de båda har förlorat någon mycket nära. Edwin gillar Esperanza, men kommer av sig när ett bekant ansikte dyker upp.

  Discovery+
 • Avsnitt 3
  , S1:A3

  Elin hittar ett nytt kärleksbrev. Brevskrivaren är kattmänniska, precis som Elin, och får pluspoäng. Alex får också brev och är taggad på att träffa en ny tjej. Edwin och Hampus finner varandra under en fest som blir känslosam för Edwin.

  Discovery+
 • Avsnitt 4
  , S1:A4

  Ett känslokaos sprider ut sig. Sara inser att det inte är helt lätt att se Alex dejta andra. Esperanzas fjäril i magen för Edwin har dött. Kan den återuppstå? Julen är här. Plötsligt hörs ett välbekant ljud från en klapp under granen...

  Discovery+
 • Avsnitt 5
  , S1:A5

  Paddan ställer Edwin och Elin inför ett jobbigt val. Andrea vill att Edwin ska vara ärlig med vad som hänt mellan dem, men de är oense om sanningen. Tomten knackar på – men vem döljer sig bakom masken? Och så vill Sara ha en dejt med Alex.

  Discovery+
 • Avsnitt 6
  , S1:A6

  Viktoria och Esperanza får konkurrens om Alex och Edwin och Viktor om Sara. Alla känslor är upp och ner. Folk gråter och kramas – och har några av singlarna börjat fatta tycke för varandra istället för de som de är där för att dejta?

  Discovery+
 • Avsnitt 7
  , S1:A7

  Hampus är full av tvivel. Elin bjuder ut honom på dejt och de reder ut sina känslor. Just som de hittar tillbaka till varandra kraschar paddan allt. Viktoria mår dåligt på alla sätt och har ångest efter sin och Jonathans mysiga stund.

  Discovery+
 • Avsnitt 8
  , S1:A8

  Hampus, Viktor och Frank flyttar ut. Nya kärleksbrev dimper genast ner till Sara och Elin. Kvällen bjuder på afterski, shots, karaoke, sång och skratt. Men det blir också kaos, när städningen i huset inte sköts på det sätt som Edvin vill.

  Discovery+
 • Avsnitt 9
  , S1:A9

  Esperanzas och Madickens känslor för Edwin åker bergochdalbana. Sara blir tagen med storm av Viktor och Franks comeback, som verkar mer vilda och djuriska än sist. Alex läser förväntansfullt sitt fjärde och sista kärleksbrev.

  Discovery+
 • Avsnitt 10
  , S1:A10

  Frank fyller år! Sara bakar sin absolut första tårta. Men ingen är så festsugen efter gårdagens känslofyllda kaoskväll. Alex slits mellan Jonna och Emma. Sara fattar ett beslut som rör Frank, Viktor och Dalibors framtid i huset.

  Discovery+
 • Avsnitt 101
  , S1:A101

  Sveriges hetaste singlar söker kärlek! I en ny specialsäsong lämnar Sara Bolay, Alex D’Rosso, Elin Skog och Edwin Ramwall exen på stranden och drar till Åre. I ett romantiskt vinterparadis dejtar de singlar som är där för deras skull. Uppstår kärlek?

  Discovery+

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer