vidare till tv.nu

Efter festen

Efter att ha hoppat av universitetet och blivit utkastad ur sitt kollektiv tvingas Selma flytta hem till sin lillasyster Elin. Nu ska hon ta tag i livet och bli en lyckad människa, om bara inte...

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  , S1:A1

  Selma dyker upp hos halvsystern Elin och hennes pojkvän August efter nationaldagsfirandet med sina saker i en IKEA-påse på armen. Hon hoppas få sova på soffan några dagar efter att ha lämnat sitt kollektiv.

  Discovery+
 • Avsnitt 2
  , S1:A2

  Selma och hennes kompisar Veronica och Gloria har efterfest efter Elins födelsedagsfirande. Men Elin är inte helt nöjd med festen och Selma och August ger sig ut för att köpa nåt gott till henne, medan Elin blandar drinkar.

  Discovery+
 • Avsnitt 3
  , S1:A3

  Efter en maskerad tar Selma med sig Teodor hem på efterfest. Men när de kommer hem och August är hemma, blir Selma påmind om vilket bryderi hon satt sig i. Dessutom verkar Teodor inte vara den hon trott.

  Discovery+
 • Avsnitt 4
  , S1:A4

  August har haft babyshower för vännen Sebastian tillsammans med Milad, Øyvind och Kristian. Men efter festen känner sig August utmobbad. När Milad matchar med Selma på Tinder bestämmer sig August för att berätta om Milads dåliga sidor.

  Discovery+
 • Avsnitt 5
  , S1:A5

  Selma och Veronica är på väg hem från ett rave i skogen när Selma inser att cykeln hon lånat av Elin blivit stulen. När de springer på August och Milad beslutar de sig för att hitta cykeln.

  Discovery+

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer