vidare till tv.nu

Reality, Underhållning

Ensam i vildmarken

Nytt avsnitt varje tisdag. Långt från familj, vänner och samhället har åtta deltagare valt att pröva sin viljestyrka i den nordnorska vildmarken. De har bara sig själva. Hur länge står de ut?

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Reality, Underhållning, S1:A1

  Åtta deltagare har tagit sig an en extrem utmaning - de ska klara sig på egen hand i den norska vildmarken. Med några få hjälpmedel slåss de mot kylan, hungern, vilda djur och total isolering. Den som klarar sig längst vinner.

  Discovery+
 • Avsnitt 2
  Reality, Underhållning, S1:A2

  Ett dygn har gått sedan åtta tävlande började sitt äventyr i den norska urskogen. De lär sig snabbt att minsta snedsteg kan betyda slutet. Några av deltagarna har inte ätit sedan tävlingen startade och nu är det bråttom att skaffa mat.

  Discovery+
 • Avsnitt 3
  Reality, Underhållning, S1:A3

  Sju tävlande är kvar i kampen om att klara sig på egen hand i den norska vildmarken. De är framme vid sin femte dag och har knappt fått i sig någon mat alls. Nu gäller det att få fisket att fungera så att de inte tappar kontrollen.

  Discovery+
 • Avsnitt 101
  Reality, Underhållning, S1:A101

  Långt från familj, vänner och samhället har åtta deltagare valt att pröva sin viljestyrka i den nordnorska vildmarken. De har bara sig själva. Hur länge står de ut?

  Discovery+