vidare till tv.nu

Reality, Underhållning

Farmen - Norge
Farmen - Norge

Norway

Långt bort från moderniteter ska våra norska vänner driva en gård som man gjorde på 1800-talet. Deltagarna är isolerade från omvärlden och förutom att driva gården kämpar de mot varandra i olika tävlingar, tills bara en står kvar som vinnare. Här gäller det att samla på sig kunskaper och erfarenheter om livet som en forntida bonde, och att vara listig i det sociala spelet.

Säsonger och avsnitt

Säsong 16
 • Säsong 12
 • Säsong 13
 • Säsong 14
 • Säsong 15
 • Säsong 16
Säsong 16
 • Avsnitt 1
  Reality, Underhållning, S16:A1

  Säsongsstart. Den tidigare Farmen-deltagaren Mathias är den första deltagaren som anländer till torpet. Till sin förskräckelse upptäcker han en begravningsplats intill gården och bävar över att sova ensam i huset den första natten.

  TV4 Play
 • Avsnitt 2
  Reality, Underhållning, S16:A2

  Efter en stökig och högljudd natt har några av farmarna extra kort stubin och en häftig diskussion bryter ut. Storbondens ledarskap ifrågasätts och vissa vill att gården styrs på ett annat sätt.

  TV4 Play
 • Avsnitt 8
  Reality, Underhållning, S16:A8

  Storbonden är missnöjd med arbetsmoralen hos farmarna. Veckans uppdrag är omfattande och det gäller att vara effektiv för att hinna med. Stubinen är kort hos flera deltagare och det dröjer inte länge innan ett stort bråk blossar upp.

  TV4 Play
 • Avsnitt 9
  Reality, Underhållning, S16:A9

  Veckan är snart över och farmarna måste färdigställa de sista uppdragen innan mentorn kommer och bedömer dem. Förstekämpen går runt och funderar på vem hen skall välja till motståndare. Ska man välja taktiskt eller kamratligt?

  TV4 Play
 • Avsnitt 14
  Reality, Underhållning, S16:A14

  Efter en dramatisk inledning på veckan får farmarna lufta sig lite och lämna gården för en dag. Men det dröjer inte länge innan humöret sjunker igen. Dessutom måste farmarna enas om vem av utmanarna som ska få stanna kvar på gården.

  TV4 Play
 • Avsnitt 15
  Reality, Underhållning, S16:A15

  En turbulent vecka lider mot sitt slut och farmarna väntar på mentorn och hans bedömning av veckans arbetsuppgifter. Förstekämpen har länge varit säker på sitt val av motståndare, men frågan är om den planen kommer att stå fast?

  TV4 Play
 • Avsnitt 16
  Reality, Underhållning, S16:A16

  Farmarna går en tuff vecka med lite mat till mötes. Trots att det råder enighet kring att man måste ransonera tänker några ändå bara på sig själva. Dessutom har storbonden ett riktigt skitjobb att delegera ut.

  TV4 Play
 • Avsnitt 17
  Reality, Underhållning, S16:A17

  Storbonden funderar på vem hen ska utse till förstekämpe. Frågan är om hen ska lyssna på sina medfarmare eller basera valet på sitt eget välbefinnande. Dessutom får farmarna besök på gården.

  TV4 Play
 • Avsnitt 19
  Reality, Underhållning, S16:A19

  Farmarna väntar med spänning på vem som ska bli ny storbonde. Dessvärre faller inte valet alla i smaken. Flera försöker att påverka storbonden och en kylig konflikt växer fram mellan två farmare.

  TV4 Play
 • Avsnitt 21
  Reality, Underhållning, S16:A21

  Mentorn kommer till gården för att bedöma veckans uppdrag, men efter sabotaget har farmarna inga större förhoppningar om att det ska bli godkänt. Veckan avslutas med en nervös duell mellan de två kämparna.

  TV4 Play
 • Avsnitt 22
  Reality, Underhållning, S16:A22

  Farmarna känner sig hyfsat säkra på vem som blir ny storbonde. Det sociala spelet går in i en ny fas och även om det veckovisa uppdraget är ganska överkomligt kommer den nya storbonden ha en tuff vecka framför sig.

  TV4 Play
 • Avsnitt 24
  Reality, Underhållning, S16:A24

  Veckan är snart slut och den har inte alls gått som storbonden hoppats när det är dags att ta emot mentorn. Räcker arbetet farmarna lagt ner eller får de åka till marknaden utan några pengar? Dessutom väntar en stor överraskning farmarna.

  TV4 Play
 • Avsnitt 25
  Reality, Underhållning, S16:A25

  Farmarna väntar med spänning på vem som blir ny storbonde. En stor hemlighet avslöjas och frågan är hur väl man egentligen känner sina medfarmare? Mentorn kommer och ger farmarna ett omfattande uppdrag som kommer kräva all deras energi.

  TV4 Play
 • Avsnitt 26
  Reality, Underhållning, S16:A26

  Diskussioner om vem som är en värdig vinnare har präglat veckan och irritationen sprider sig bland dem som hamnar längst ner på den listan. Storbonden ska välja en första kämpe men med så många starka kandidater är det inte ett lätt val.

  TV4 Play
 • Avsnitt 27
  Reality, Underhållning, S16:A27

  Efter valet av förstekämpen har motivationen hos farmarna minskat drastiskt. Kommer man lyckas med veckouppdraget eller kommer mentorn att bli besviken igen? De har också blivit dags för förstekämpen att välja sin motståndare.

  TV4 Play
 • Avsnitt 28
  Reality, Underhållning, S16:A28

  Den är dags för den sista hela veckan innan finalen. Farmarna är nyfikna på vem som blir ny storbonde och därmed säkrar sin plats till finalveckan. Efter flera veckor tillsammans på gården bubblar känslorna över och det leder till en uppgörelse.

  TV4 Play
 • Avsnitt 29
  Reality, Underhållning, S16:A29

  Storbondens rädsla för sabotage växer för var dag, och när något försvinner riktas misstankarna mot ett flertal personer. Farmarna måste dessutom säga adjö till två trogna följeslagare när en del av det veckovisa uppdraget ska levereras.

  TV4 Play
 • Avsnitt 30
  Reality, Underhållning, S16:A30

  Förstekämpen väljer sin motståndare och även om hen tar det med ro så blir det irriterat bland de andra farmarna. Vid tinget fortsätter munhuggeriet innan det blir dags för en intensiv tvekamp där den sista platsen till finalveckan står på spel.

  TV4 Play

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer